Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Dukla ve Znojmě tahala za kratší konec provazu, prohrála 2:3. Ve vyrovnané tabulce je šestá

Návrat na místo, kde se před lety v baráži ztratila extraliga, nebyl úspěšný. Dukla nenavázala na předchozí tři výhry a ve Znojmě po poměrně vyrovnaném průběhu podlehla těsně 2:3. V tabulce Chance ligy kvůli skóre klesla na šestou příčku.

Dukla do zápasu vstoupila slušně, vytvářela si šance, ale jako první se do statistik zapsal domácí Karlsson, který se po chybě obrany v 11. minutě trefil mezi Beranovy betony. Šik nebo Handl pak se svých příležitostí skóre nezměnili.

Zkraje druhé třetiny byly k vidění šance na obou stranách, potom ale otěže převzali Znojmeští, kteří se 36. minutě mohli radovat z navýšení náskoku po přesné střele Hrušky. Dukla pak přežila dlouho přesilovku pět na tři.

Jihlava snížila v 54. minutě, když přesného pasu Čachotského dokázal využít Brož. V závěru však vrátil Orlům dvoubrankové vedení Bartko, na něhož ještě přesným pokusem v posledí minutě zareagoval hostující Cachnín, na víc než na snížení to ale nestačilo.

HC Leram Orli Znojmo - HC Dukla Jihlava 3:2 (1:0, 1:0, 1:2)

Branky a nahrávky: 11. Karlsson, 36. Hruška (T. Svoboda), 58. Bartko (Šťovíček) – 54. V. Brož (Čachotský, Handl), 60. Cachnín (Šik, T. Havránek). 

Rozhodčí: Barek, Veselý - Otáhal, Komínek. Diváci: 1503. 

Znojmo: Groh – Bartko, E. Mareš, Remta, Tejnor (A), Stránský, J. Jenáček – T. Svoboda (C), Hruška, Matuš (A) – Beránek, Šťovíček, Karlsson – Berka, Havlát, Sklenář – J. Sedláček, Čermák, L. Adámek – Špaček.

Jihlava: A. Beran – Bilčík, D. Kolář (A), Dundáček, Kočí, Kachyňa, Ozols, Vala – Čachotský (C), Pořízek, Cachnín – T. Havránek, Štefančík, Šik – Krajč, Rauš, Jelínek – Berger, Handl, V. Brož.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Znojmo, lední hokej, první liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla ve Znojmě tahala za kratší konec provazu, prohrála 2:3. Ve vyrovnané tabulce je šestá | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.