Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dukla se loučí s prvoligovou sezónou. Vsetínu opět vzdorovala, o gól ale prohrála i třetí čtvrtfinálový zápas

Pro hokejovou Duklu končí první "azylová" sezóna ve čtvrtfinále. I ve třetím utkání série Vsetínu srdnatě vzdorovala, ale pokaždé, tedy i v neděli, o jeden gól zaostala. Klub z Valašska tak postoupil do semifinále Chance ligy v nejkratším možném čase, na svého soupeře si musí ještě počkat.

Hned na začátku zápasu nevyužil domácí Chlubna velkou šanci, naopak hosté do první sirény stačili udeřit hned dvakrát. V 9. minutě nabil Klhůfek Holcovi, kteří mířil z mezikruží přesně pod víko. V 16. minutě zvýšil skóre ve prospěch Valachů Smetana, který pálil při početní výhodě tvrdě od modré.  Ve druhé části i přes několik přesilových her branka nepadla.

Vsetín se soustředil na perfektní defenzívu, což mu dlouho vycházelo na jedničku. Na začátku třetí části Jihlava zvládla dvojnásobné oslabení a tlačila se za snížením, které přišlo zásluhou Harkabuse v 52. minutě. Jenže hned o čtyři minuty později vrátil svému celku dvoubrankové vedení Jonák V 58. minutě ještě snížil Chlubna, ale vyrovnat už se Dukle, navzdory dalším střelám, nepodařilo.

HC Dukla Jihlava - VHK Robe Vsetín 2:3 (0:2, 0:0, 2:1)

Branky a nahrávky: 52. Harkabus (Skořepa, Šik), 58. Chlubna (Haman) - 9. Holec (Klhůfek), 16. Smetana (Sihvonen, Jonák), 56. Jonák (Rob). 

Rozhodčí: Svoboda, Jechoutek - Zídek, Otáhal. Diváci: 2500.

Jihlava: Beran – Haman, Kolář, Kočí, Bilčík, Dundáček, Dvořák, Chvátal – Karabáček, Skořepa (C), Harkabus (A) – Šik, Miškář, Havránek – Chlubna, Pořízek, Křehlík – Brož, Juda, Cachnín.

Vsetín: Žukov – Česánek, Němec (A), Smetana (A), Ondračka, Kajínek, Jenáček, Voženílek – Jonák (C), Bērziņš, Rob – Holec, Klhůfek, Půček – Sihvonen, Přikryl, Bláha – Hořanský, Lichanec, Jenyš.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto VHK Robe Vsetín

Štítky Dukla Jihlava, Vsetín, první liga, hokej

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla se loučí s prvoligovou sezónou. Vsetínu opět vzdorovala, o gól ale prohrála i třetí čtvrtfinálový zápas | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.