Počasí dnes8 °C, zítra13 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Dukla i podruhé v sezóně vyloupila Vsetín, po výhře 5:2 se posunula ne deváté místo

Dukla pokračuje ve střídání vítězství a porážek. Dneska měla být "na programu" výhra a ta se na ledě silného Vsetína povedla. O třech bodech rozhodla Jihlava ve třetí třetině, ve které se zrodil konečný výsledek 2:5. V tabulce se posunula na devátou příčku.

Jihlavští hokejisté se na reprezentační pauzu naladili nejlepším možným způsobem. Podruhé v sezoně totiž vyhráli ve Vsetíně, navíc tentokrát ani jednou neprohrávali. Když se v 6. minutě prosadil premiérovou trefou Meluzín, zareagoval za tři minuty Holec. Když ve druhé části dostal Duklu opět do vedeníatrika Miškáře, téměř vzápětí srovnal Voženílek. Na jihlavské branky ze třetí třetiny však už Valaši neodpověděli. Ve 45. minutě se prosadil Harkabus a vabank hrající domácí inkasovali ještě dvakrát. Do prázdné klece se v závěru trefili Karabáček a Pořízek.

VHK Robe Vsetín - HC Dukla Jihlava 2:5 (1:1, 1:1, 0:3)

Branky a nahrávky: 9. Holec (Klhůfek), 26. Voženílek (R. Půček, Klhůfek) – 6. Meluzín (F. Kočí, Chlubna), 26. Miškář (Menšík, Handl), 45. Harkabus, 59. Karabáček (Menšík), 60. Pořízek (Miškář, Kolář). 

Rozhodčí: Zubzanda, Grygera - Hanzlík, Dědek. Diváci: 2220.

Vsetín: Zhukov – Ondračka, Voženílek, Němec, Jenáček, Říha (A), Česánek – Rob, Bērziņš, Jonák (C) – Půček, Klhůfek, Hořanský – Jenyš, Holec, Sihvonen – Bláha, Lichanec, Berger – Číp.

Jihlava: Neužil – Dundáček, Haman, Kolář, Vala, Bilčík, Dvořák, Kočí – Havránek, Skořepa (C), Pořízek – Harkabus (A), Miškář, Karabáček – Cachnín, Menšík, Chlubna – Meluzin, Handl, Brož.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Vsetín, první liga, hokej

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla i podruhé v sezóně vyloupila Vsetín, po výhře 5:2 se posunula ne deváté místo | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.