Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dukla prohrála popáté v řadě, proti rozjeté Slavii však brala aspoň bod. V tabulce je devátá

Hokejová Dukla sice prohrála popáté v řadě, ale tentokrát po dobrém výkonu brala aspoň jeden bod. Ve formě hrající Slavii vzdorovala Jihlava až do prodloužení, kde však byli šťastnější domácí. Po prohře 3:2 je tak Dukla v tabulce Chance ligy devátá.

Do utkání lépe vstoupila Jihlava, která se již ve 3. minutě dostala do vedení zásluhou Cachnínovy přesné střely mezi betony. Srovnat se Slavii podařilo až po obrátce ve 24. minutě, kdy puk přes Neužila procedil do branky Simon. Kráce po polovině hrací doby dostal domácí do vedení Žejdl, který z trestného střílení potrestal předchozí zalehnutí kotouče v brankovišti. Dukle ale trvalo jen dvě minuty, než vyrovnala - Valovu ránu od modré šikovně tečoval Skořepa. Ve třetí periodě branka nepadla, rozhodnout tak muselo prodloužení. V jeho 2. minutě ujel domácí Žovinec, který tak druhý středeční bod přisoudil Slavii.

HC Slavia Praha - HC Dukla Jihlava 3:2 (0:1, 2:1, 0:0 - 1:0)

Branky a nahrávky: 24. Simon (Stehlík, Kern), 33. Žejdl (TS), 62. Žovinec (Kulda) - 3. Cachnín (Kočí, Bilčík), 35. Skořepa (Vala, Dundáček). 

Rozhodčí: Kosnar, Zubzanda - Belko, Kotlík. Diváci: 893. 

Slavia: Málek - Volevecký, Klikorka, Hejda, Žovinec, Křepelka, Barák, Szathmáry, Matyáš - Všetečka, Žejdl, Kulda - Šmerha, Kern, J. Brož - Mrňa, Závora, Strnad - Stehlík, Havrda, Simon.

Jihlava: Neužil - Bilčík, Chvátal, Kolář, Kachyňa, Dundáček, Vala, Kočí - Čachotský, Skořepa, Havránek - Harkabus, Menšík, Fronk - Tecl, Pořízek, Chlubna - Cachnín, Juda, V. Brož.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Slavia Praha, první liga, hokej

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla prohrála popáté v řadě, proti rozjeté Slavii však brala aspoň bod. V tabulce je devátá | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.