Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dukla je v hlubokém útlumu, prohrála i s posledními Pardubicemi. V tabulce je desátá

Hokejová Dukla neprožívá dobré období. Proti rezervě Pardubic, která je v tabulce poslední, sice v zápase 38. kola vedla, soupeř ale skóre dokonale otočil a vyhrál 4:1. Sobotní neúspěch byl pro Jihlavu již sedmý z posledních osmi utkání a znamená propad na desátou příčku tabulky.

Jako první se dostali do vedení domácí, když David Vala doklepl kotouč do sítě. Ve 35. minutě však srovnal stav zápasu Svoboda, který poslal puk kolem lapačky Berana. Třetí třetina pak jasně patřila hostujícímu celku. Hned na jejím začátku se prosadil Rohlík přesnou střelou zprava. Na dvoubrankový náskok v 54. minutě zvýšil Matýs a zacílil mzei gólmanovy betony. O chvíli později dodal pečeť pardubickému vítězství Rákos.  

HC Dukla Jihlava - HC Dynamo Pardubice B 1:4 (1:0, 0:1, 0:3)

Branky a nahrávky: 18. Vala (Havránek, Menšík) – 35. Svoboda (Rákos, Nedbal), 41. Rohlík (Rákos, Hanousek), 54. Matýs (Kaut), 57. Rákos (Rohlík). 

Rozhodčí: Zavřel, Bejček – Horažďovský, Dědek. Diváci: 701.

Jihlava: Beran – Bilčík, Chvátal, Vala, Kočí, Dundáček, Haman – Harkabus, Skořepa, Pořízek – Havránek, Menšík, Chlubna – Cachnín, Juda, Brož – Tecl.

Pardubice: Klouček – Bukač, Zdráhal, Nedbal, Hanousek, Chabada, Hrádek, Drtina – Matýs, Rákos, Rohlík – Urban, Hruška, Svoboda – Rouha, Kaut, Mandát – Kaplan, Machač, Lichtag

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Pardubice B, hokej, první liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla je v hlubokém útlumu, prohrála i s posledními Pardubicemi. V tabulce je desátá | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.