Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Dukla v prodloužení udolala Zlín, v pelhřimovském azylu vyhrála poprvé od září

Dukla poprvé od září uspěla ve svém pelhřimovském azylu. V rámci 29. kola Chance ligy udolala nedávno extraligový Zlín 4:3 v prodloužení, čímž dosáhla čtvrté výhry v posledních pěti zápasech. I díky tomu stále drží šestou příčku prvoligové tabulky.

První třetina vyšla Dukle skvěle. V 10. minutě převzal Miškář přihrávku od Bilčíka a tváří v tvář gólmanovi se nemýlil. Zlín vzápetí vyrovnal, když Mrázek vyrovnal v přesilové hře, Duklu to ale ze sedla nevyhodilo. Ve 14. minutě přesně střílel Cachnín a Handl pouhých deset vteřin před sirénou zvyšoval už na 3:1.

Ve druhé třetině ale Zlín snížil zásluhou Riedla a ve třetí třetině tak čekalo všechny fanoušky pořádné drama. V 51. minutě vyrovnal Kachyňa a Zlín měl i další šance. Utkání však dospělo do prodloužení, ve kterém definitivně rozhodl tečí Pořízkova bekhendu jihlavský Kolář.

HC Dukla Jihlava - PSG Berani Zlín 4:3 po prodl. (3:1, 0:1, 0:1 - 1:0)

Branky a nahrávky: 10. Miškář (Bilčík), 14. Cachnín (Pořízek, Skořepa), 20. Handl, 64. Kolář (Pořízek, Handl) – 10. Mrázek (Bartko, Honejsek), 32. Riedl (Kachyňa, Mrázek), 51. Kachyňa (Mrázek, Honejsek). 

Rozhodčí: Skopal, Zubzanda – Kleprlík, Kotlík. Diváci: 724. 

Jihlava: Beran – Chvátal, Bilčík, Kočí, Kolář, Haman, Vala – Brož, Miškář, Chlubna – Handl, Menšík, Harkabus (A) – Pořízek, Skořepa (C), Cachnín.

Zlín: Kašík (21. Huf) – Zbořil, Bartko, Kachyňa, Husa, Talafa, Riedl – Mrázek, Honejsek, P. Sedláček – Kubiš (C), Gago, Illéš – Ondráček (A), Hejcman, Pospíšil – Luža, Zabloudil, Köhler (A).

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Zlín, první liga, lední hokej

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla v prodloužení udolala Zlín, v pelhřimovském azylu vyhrála poprvé od září | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.