Počasí dnes16 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

K výhře ve Zlíně pomohly Dukle přesilovky, v tabulce je už druhá

Dobrou formu potvrdila hokejová Dukla i na ledě ještě loni extraligového Zlína. Sice prohrávala, ale ve třetí dokončila obrat na konečných 1:3. Šesté vítězství z posledních sedmi zápasů se projevuje i prvoligové tabulce, Jihlava je už druhá.

Na úvodní gól se v úterý čekalo až do 33. minuty, kdy se po přihrávce Honejska prosadil domácí Claireaux. Byla to ale poslední radost Beranů. Vzápětí nastřelil tyčku jihlavský Fronk, což bylo znamění věcí příštích. Ještě na konci druhé třetiny se Dukla dočkala vyrovnání, když v přesilovce dorazil Marešovu střelu Šik. V početní převaze se i hosté dostali i do vedení, ve 44. minutě střílel přesně Harkabus. Výhru Dukly o dest minut později zpečetil Fronk, který jak jinak než v přesilovce, upravil na 3:1.

PSG Berani Zlín - HC Dukla Jihlava 1:3 (0:0, 1:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 33. Claireaux (Honejsek, Ondráček) – 39. Šik (Mareš, Fronk), 44. Harkabus (Kočí, Beránek), 54. Fronk (Šik, Miškář). 

Rozhodčí: Wagner, Rapák – Vašíček, Veselý. Diváci: 2103.

Zlín: Kašík – Suhrada, Gazda, Zbořil, Bartko, Talafa, Bukač – Kubiš (C), Sedláček, Mrázek – Honejsek, Claireaux, Ondráček (A) – Köhler (A), Hejcman, Illéš – Pospíšil, Gago, Frömel.

Jihlava: Beran – Mareš, Bilčík, Dundáček, Kolář, Jáchym, Kočí, Haman – Jungwirth, Skořepa (C), Šik – Harkabus, Miškář, Fronk – Beránek, Pořízek, Křehlík – Cachnín, Juda, Brož.

Ohodnoť článek

Foto Nela Dittrichová, HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Zlín, první liga, lední hokej, FK Dukla Praha, FC Fastav Zlín, FC Vysočina Jihlava, Paris Saint-Germain FC, HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

K výhře ve Zlíně pomohly Dukle přesilovky, v tabulce je už druhá | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.