Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Dukla neuspěla ani ve druhém barážovém utkání, Kladnu podlehla 4:1

Dukla nedokázala svého barážového soupeře pokořit ani ve druhém utkání série. V Chomutově, kde Kladno hraje svoje zápasy, tým z Vysočiny vedl, ale Středočeši duel otočili a zvítězili 4:1. Za stavu 2:0 pro Kladno se prolínací soutěž stěhuje do Jihlavy, kde se hraje ve čtvrtek a pátek.

Dukla začala velmi dobře, hned 4. minutě využil účinného napadání Čermák, který mezikruží překvapil Bowa v brance Kladna - 0:1. To se ale rychle zvedlo a zejména šance Indráka a Plekance volaly po vyrovnání. K němu došlo až po změně stran - ve 25. minutě Žukov vyrazil křižnou střelu jen do Babky, od jehož brusle se puk dostal až za brankovou čáru. O minutu později bylo v Kladenském táboře ještě veseleji, když se tvrdou a přesnou ránou v přesilovce prezentoval Kubík - 2:1.

Kladno ještě přitopilo pod kotlem, ale Woodův gól nebyl uznán pro postavení jeho spoluhráče v brankovišti. Dukla kontrovala Skořepovou tyčkou a možností Zadražila, ke srovnání stavu to ale nevedlo. Bolestí jihlavského týmu jsou přesilovky, dneska v ní rovněž jako včera obdrželi branku, když svůj únik přesnou střelou mezi betony zakončil Filip. Do prázdné branky se pak minutu před koncem trefil Dotchin a uzavřel tak výsledek na konečných 4:1.

Rytíři Kladno - HC Dukla Jihlava 4:1 (0:1, 2:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 25. Babka, 26. A. Kubík (Baránek), 47. Filip (K. Wood), 59. Dotchin (Hlava) – 4. P. Čermák.

Rozhodčí: Hradil, Veselý – Lučan, Kis. Diváci: 4200.

Kladno: Bow (Janus) – Arzamascev, Dotchin, K. Wood, Ticháček, Baránek, Kehar – Hlava, Plekanec, A. Kubík – Melka, Zikmund, Pytlík – M. Beran, M. Indrák, Jágr –Machala, Filip, Babka.

Jihlava: Žukov (A. Wolf) – L. Mareš, Bilčík, Dundáček, Kachyňa, Eliáš, Kowalczyk, Valenta – T. Havránek, Skořepa, Čachotský – Helt, M. Zadražil, T. Harkabus – Vítězslav Brož, Menšík, F. Seman – P. Čermák, M. Juda, Cachnín.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Rytíři Kladno

Štítky Dukla Jihlava, Kladno, baráž, hokej, SK Kladno, FK Dukla Praha, FC Vysočina Jihlava, Piráti Chomutov, Rytíři Kladno, HC Dukla Jihlava, Jaromír Jágr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla neuspěla ani ve druhém barážovém utkání, Kladnu podlehla 4:1 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.