Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Oslabená Dukla srdnatě bojovala, ve Vsetíně však padla v prodloužení. Stav finále je 1:1

I dnes nebyla Dukla od vítězství daleko, včerejší úspěch však zopakovat nedokázala. Na vsetínském Lapači se hrál vyrovnaný zápas, který dospěl do prodloužení, které rozhodl domácí Vlach. Po výhře Valachů 5:4 se série za stavu 1:1 přesouvá na Vysočinu, hraje se ve čtvrtek a v pátek.

Skóre v 9. minutě otevřel střelou do horního rohu branky domácí Ondračka, za dvě minuty se ale Skořepa dostal do samostatného úniku a prostřelil Málka. Domácí šli znovu do vedení po trefě Zemana, ale pak se v oslabení prosadil Havránek. Nakonec se jihlavští hokejisté dostali do vedení, ačkoliv na ledě byli pouze tři, znovu se puku ujal kapitán Jihlavy Skořepa. Následovaly však dvě branky Říhy ve 36. a 46. minutě, které nasměrovaly Vsetín k vítězství. Zápas do prodloužení tak dostal jihlavský Bilčík, kdy do poslední sirény zbývalo posledních 15 vteřin. Tam přesilovku využil domácí Vlach.

VHK Robe Vsetín - HC Dukla Jihlava 5:4 po prodl. (2:1, 1:2, 1:1 - 1:0)

Branky a nahrávky: 9. Ondračka (A. Zeman), 14. A. Zeman (Berger, Štach), 36. J. Říha (R. Vlach), 46. J. Říha (Rob, Venkrbec), 69. R. Vlach – 11. Skořepa, 21. T. Havránek, 35. Skořepa, 60. Bilčík (Skořepa, T. Havránek). 

Rozhodčí: Čech, Cabák – Zídek, Komínek. Diváci: 4020. 

Vsetín: J. Málek – Smetana, Ondračka, J. Říha, Jerofejevs, Hryciow, Štach, J. Jenáček – Jonák, Venkrbec, Rob – R. Půček, Kucharczyk, Klímek – Berger, R. Vlach, A. Zeman – Hořanský, D. Březina, Vítek.

Jihlava: Žukov – Bilčík, L. Mareš, Kowalczyk, Eliáš, Kachyňa, Dundáček, Chvátal, A. Dvořák – P. Čermák, Skořepa, T. Havránek – M. Juda, M. Zadražil, Helt – F. Seman, Menšík, Vítězslav Brož.

Stav série: 1:1.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto VHK Robe Vsetín | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Vsetín, hokej, první liga, FK Dukla Praha, VHK Vsetín, FC Vysočina Jihlava, HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oslabená Dukla srdnatě bojovala, ve Vsetíně však padla v prodloužení. Stav finále je 1:1 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.