Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pátek 27. září 2024  |  Svátek má Jonáš
Bez reklam

Dukla Jihlava vyloupila Frýdek-Místek, zvítězila rozdílem třídy 4:0

Po nepříliš povedených úvodních kolech se Dukla Jihlava rozjíždí do vysokých obrátek. V zápase jedenáctého kola 1. WSM ligy cestovala do Frýdku Místku, kterému nedala šanci a zvítězila jednoznačně 4:0. Vyhrála pátý zápas za sebou a v tabulce se posunula už na 5. příčku.

Jihlava se do vedení dostala velmi rychle. Na konci 3. minuty Tomáš Čachotský šikovně tečoval střelu Říhy od modré čáry. Na navýšení náskoku si museli diváci počkat až do poslední vteřiny první dějství, kdy jihlavští hráči ukázkově vyřešili situaci tři na jednoho, na konci akce poslal puk přesně nad Danečkovo rameno Adam Zeman, asistenci si připsala i staronová akvizice Petr Šidlík.

Hostující hráči vstřelili gól ve všech třetinách. V té druhé se prosadil vysoký střelec Anatolij Pratasenja, který si ve 30. minutě nejrychleji našel puk mezi kruhy, kde byla zblokována předchozí Bilčíkova rána. Jakékoli pochybnosti o vítězi dnešní utkání odmítl ve 47. minutě Filip Seman, který nadvakrát překonal Danečka a stanovil výsledné skóre. Brankář Miroslav Svoboda se může těšit z první vychtané nuly v jihlavském dresu.    

HC Frýdek-Místek - HC Dukla Jihlava (0:2, 0:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 3. Čachotský (Říha, Skořepa), 20. Zeman (Stoklasa, Šidlík), 30. Protasenja (Bilčík, Čachotský), 47. F. Seman (Diviš, Důras). Rozhodčí: Kubičík – Bryška, Novák. Diváci: 1546.

Frýdek-Místek: Daneček – Michal Roman, Matyáš, Jeník, Zahradníček, L. Doudera, Jank, Adámek – Luka, Kanko, Miloš Roman – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Christov – Chmielewski, T. Káňa, J. Sýkora – R. Meidl, Klimša, Franek.

Jihlava: M. Svoboda – Bilčík, Kaláb, Marcel, Říha, Grebeňuk, Šidlík, Půža – Protasenja, Skořepa, Čachotský – Diviš, F. Seman, Důras – Stoklasa, Zeman, Březina – Jícha, Kondratěv, Anděl.

Foto www.hcdukla.cz

Štítky HC Dukla Jihlava, HC Frýdek-Místek, Adam Zeman, Frýdek-Místek, Petr Šidlík, FC Vysočina Jihlava, Miroslav Svoboda, Tomáš Čachotský, Miloš Roman, Michal Roman

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla Jihlava vyloupila Frýdek-Místek, zvítězila rozdílem třídy 4:0 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.