Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dukla prohospodařila dvoubrankové vedení, v Porubě prohrála po nájezdech

Ano dvoubrankové vedení po dvou třetinách nestačilo hokejové Dukle k tomu, aby si z Poruby odvezla výhru. Zápas 37. kola dospěl až do nájezdů, ve kterých byli úspěšnější domácí. Ziskem jednoho bodu se Jihlava dotáhla na třetí místo Vsetína, ale ten má dva zápasy k dobru.

V Porubě padl první gól až ve 26. minutě, kdy se prosadil hostující Helt. Porubský Bitten v polovině zápasu srovnal, ale ještě do druhé pauzy zajistili Dukle slibný náskok Harkabus a Čachotský. Domácí ale třetího dějstvá vstoupili odhodlaně a rychle skóre vyrovnali, přesně mířili Guman a Jenyš. Zbytek poslední části ani následné prodloužení vítěze neurčilo, rozhodnout tak musely samostatné nájezdy. Zatímco Jihlavským se nedařilo, bonusový bod pro domácí zajistil Guman.

HC RT Torax Poruba HC Dukla Jihlava 4:3 po sam. nájezdech (0:0, 1:3, 2:0 - 0:0)

Branky a nahrávky: 30. Bitten (Voráček, Carter), 42. Guman (Réway), 48. Jenyš (Gřeš, Korkiakoski), rozh. náj. Guman – 26. Helt (Lichanec), 34. Harkabus (Skořepa, Čachotský), 37. Čachotský (Havránek, Skořepa). 

Rozhodčí: Sýkora, Vrba – Hanzlík, Konvička. Diváci: 657. 

Poruba: Muštukovs – Szathmáry, Barinka, Voráček, Žovinec, Urbanec, Houdek, Hlaváč – Stloukal, Korkiakoski, Hrníčko – Jenyš, Vachovec, Gřeš – Guman, Hajný, Réway – Carter, Toman, Bitten.

Jihlava: Zhukov – Zeleňák, Valenta, Mareš, Rutar, Bilčík, Kachyňa, Kowalczyk – Čachotský, Skořepa, Havránek – Helt, Lichanec, Illéš – Cachnín, Zadražil, Brož – Harkabus, Seman, Houška.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Poruba, hokej, první liga, HC Dukla Jihlava, HC RT Torax Poruba, VHK Vsetín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla prohospodařila dvoubrankové vedení, v Porubě prohrála po nájezdech | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.