Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dukla ovládla prvoligový šlágr, Vsetín přestřílela 6:4

V pořádnou přestřelku se změnil šlágr 36. kola první hokejové ligy mezi Duklou a Vsetínem. Lepší střeleckou mušky prokázali střelci domácích a tým z Vysočiny tak mohl oslavit výhru 6:4, čímž odčinil vysokou prohru v Sokolově. Dukla zůstává čtvrtá, na dnešního soupeře už ale ztrácí jen bod.

Skóre na góly bohatého utkání otevřel hostující Vlach, ale ještě do přestávky Dukla stav otočila, když se přesně trefili Havránek se Skořepou. Na dvoubrankový rozdíl zvýšil Lichanec, vzápětí snížil Rob, aby na 4:2 zase upravil Illéš. Ve třetí třetině se prosadil jihlavský Brož, ale Vsetín se nevzdal. Utkání zdramatizoval opět Vlach a v poslední minutě Zeman, tři body ale v Jihlavě už zůstaly, zvláště když do prázdné branky upravil na konečných 6:4 Seman.  

HC Dukla Jihlava - HC Robe Vsetín 6:4 (2:1, 2:1, 2:2)

Branky a nahrávky: 14. T. Havránek, 19. Skořepa (Čachotský), 28. Lichanec (T. Havránek), 35. Illéš (Čachotský), 47. Vítězslav Brož (M. Zadražil, Zeleňák), 60. F. Seman (Zeleňák) – 11. R. Vlach (Štach), 33. Rob (Pšurný), 52. R. Vlach (J. Říha, R. Půček), 60. A. Zeman (D. Březina).

Rozhodčí: Ondráček, Marek – Měkýš, Kleprlík.

Jihlava: Žukov (A. Wolf) – Zeleňák, Valenta, L. Mareš, A. Rutar, Eliáš, Kachyňa, Kowalczyk – Čachotský (A), Skořepa (C), T. Havránek – Helt, Lichanec, Illéš – Cachnín, M. Zadražil, Vítězslav Brož – T. Harkabus (A), F. Seman, Houška.

Vsetín: J. Málek (Gába) – Jerofejevs, Ondračka, J. Říha, Smetana, Štach (A), Hryciow, Š. Jenáček – Jonák (C), Pšurný, Rob – Berger, R. Vlach, A. Zeman – R. Půček, Kucharczyk (A), Klímek – Hořanský, Pitule, D. Březina.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Vsetín, hokej, první líga, FK Dukla Praha, VHK Vsetín, FC Vysočina Jihlava, FK Baník Sokolov, HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla ovládla prvoligový šlágr, Vsetín přestřílela 6:4 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.