Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dukla začala nový rok vítězně, v Šumperku uspěla po výsledku 3:4

Nový rok, první výhra. Po zaváhání v Benátkách nad Jizerou si Dukla spravila chuť v Šumperku. Podobně jako v jiných zápasech si tři body zajistila až v závěru, tentokrát v 58. minutě o vítězství 3:4 rozhodl kapitán Skořepa. Situace v prvoligové tabulce se nemění, jihlavský tým je stále čtvrtý.

Ačkoliv byla Dukla celý zápas střelecky aktivnější, tak musela dvakrát dotahovat jednobrankové manko. Za Šumperk se poprvé v první třetině prosadil Pěnčík, na Čachotského branku pak odpověděl Kohút. Dukla se rozstřílela až ve třetí třetině, když na 2:2 nejprve srovnal Bilčík, následně za necelou půl minutu poslal Duklu poprvé do vedení Skořepa. Toto vedení ale trvalo pouze tři minuty, když se do černého trefil Vildumetz. Závěr však patřil hostům, Valenta napřáhl z modré, Skořepa tečoval a vystřelil Dukle důležité tři body.

Draci Pars Šumperk - HC Dukla Jihlava 3:4 (1:0, 1:1, 1:3)

Branky a nahrávky: 19. Pěnčík (Kratochvíl, Kindl), 29. Kohút (Vachutka), 50. Vildumetz (Vachutka, Dudycha) – 26. Čachotský, 47. Bilčík (Lichanec), 47. Skořepa (Havránek, Čachotský), 58. Skořepa (Valenta, Harkabus). 

Rozhodčí: Koziol, Vrba – Gančarčík, Hranoš. Diváci: 989.

Šumperk: Mokry – Pěnčík, Drtil, Rutar, Hrachovský, Řezáč, Hamrlík, Dudycha – Kratochvíl, Kindl, Žálčík – Vachutka, Vildumetz, Kohút – Furch, Macuh, Spratek – Antoníček, Scheuter, Horký.

Jihlava: Zhukov – Mareš, Valenta, Kowalczyk, Kachyňa, Zeleňák, Bilčík, Eliáš – Helt, Lichanec, Illéš – Čachotský, Skořepa, Havránek – Cachnín, Juda, Brož – Harkabus, Seman, Houška.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Šumperk, první liga, hokej, HC Dukla Jihlava, Salith Šumperk, HC Benátky nad Jizerou, nový rok

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Dukla začala nový rok vítězně, v Šumperku uspěla po výsledku 3:4 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.