Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dukla potvrdila dobrou formu, v předvánočním zápase porazila Frýdek-Místek 4:1

Ačkoliv to přes polovinu zápasu s Frýdkem-Místkem nevypadalo, Dukla nakonec slavila tři body a prodloužení vítězné série. Svého soupeře udolal jihlavský tým výkonem a produktivitou v poslední třetině, po výsledku 4:1 setrvává na čtvrtém místě prvoligové tabulky.

Výhra proti Frýdku-Místku se nerodila snadno. Na vedoucí gól Christova ze 13. minuty odpověděli domácí až ve druhé třetině, v oslabení skóroval Tomáš Havránek. To nejlepší ze svého výkonu si Jihlavští nechali až do poslední dvacetiminutovky. V ní nejprve otočil vývoj duelu Tomáš Harkabus, na něj navázali Tomáš Čachotský s Jiřím Fronkem a Dukla si vytvořila na pátý Sokolov už šestibodový polštářek.

HC Dukla Jihlava - HC Frýdek-Místek 4:1 (0:1, 1:0, 3:0)

Branky a nahrávky: 33. Havránek (Harkabus), 43. Harkabus, 51. Čachotský (Illéš), 59. Fronk – 13. Christov (Peterek). 

Rozhodčí: Čech, Valenta – Štofa, Beneš. Diváci: 643. 

Jihlava: Zhukov – Eliáš, Kachyňa, Kowalczyk, Valenta, Zeleňák, Bilčík, Kabelka – Helt, Zadražil, Fronk – Čachotský (C), Illéš, Mácha – Cachnín, Juda, Brož – Harkabus (A), Houška, Havránek.

Frýdek-Místek: Baroš – Ciura, Teper, Zbořil, Michálek, Krenželok, Matyáš, Ogurcov – Kofroň, Bartoš, Martynek (A) – Lyszczarczyk, Komorski, Klimša (A) – Christov (C), Peterek, Matiaško – Wardas, Čmiel, Blaško.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Frýdek-Místek, hokej, první liga, HC Dukla Jihlava, HC Frýdek-Místek, Tomáš Harkabus, Tomáš Havránek, HC Baník Sokolov, Tomáš Čachotský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla potvrdila dobrou formu, v předvánočním zápase porazila Frýdek-Místek 4:1 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.