Počasí dnes4 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dukla v přestřelce se Slavií neuspěla, po těsné prohře je čtvrtá

Když Dukla vedla ke konci druhé třetiny o dva góly, vypadalo to, že zápas 24. kola proti pražské Slavii dotáhne do vítězného konce. Závěr však domácí nezvládli, po porážce 4:5 vyšli naprázdno a v prvoligové tabulce klesli na čtvrtou příčku.

Jihlava vedla ve 4. minutě trefou Fronka, ale Slavia ještě do pauzy otočila stav po gólech Vlčka a Žejdla. Na konci druhé třetiny to už vypadalo, že to červenožlutí zvládnou, když se do střelecké listiny zapsali postupně Juda, Kowalczyk a Houška, ale na drama ještě před druhou přestávkou zadělal Šteiner. Ve třetí třetině Pražané skóre vyrovnali po další brance Šteinera a definitivní otočku v předposlední minutě stvrdil Kern.

HC Dukla Jihlava - HC Slavia Praha 4:5 (1:2, 3:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 4. Fronk (T. Havránek), 27. M. Juda (Cachnín), 36. Kowalczyk (T. Harkabus, Cachnín), 37. Houška (Berčík) – 8. Vlček (Veber), 17. Žejdl, 39. Šteiner (Jaroslav Brož, T. Pšenička), 49. Šteiner, 59. Kern. 

Rozhodčí: Valenta, Hucl - Měkýš, Polák.

Jihlava: Žukov – Bilčík (A), Zeleňák, L. Mareš, Eliáš, Kowalczyk, Niko, Kabelka – T. Havránek, Lichanec, Fronk – F. Seman, Skořepa (C), Illéš – Cachnín, M. Juda, Vítězslav Brož – T. Harkabus, Houška, Berčík.

Slavia: R. Málek – Daniel Krejčí, Veber, T. Duda, Zelingr, Hejda, Mikuláš Hovorka, R. Havel – Poletín (C), P. Machač, V. Bílek – Vlček, Žejdl, Kern – Jaroslav Brož, T. Pšenička, Šteiner – D. Petrov, J. Doležal (A), Vracovský.

Hodnocení článku je 26 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Slavia Praha, hokej, první liga, HC Slavia Praha, HC Dukla Jihlava, FC Vysočina Jihlava, Jaroslav Brož, Daniel Krejčí, Mikuláš Hovorka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla v přestřelce se Slavií neuspěla, po těsné prohře je čtvrtá | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.