Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na Duklu ano, ale s omezeními. Kdo může na dnešní zápas se Slavií zavítat?

Kvůli zhoršující se pandemické situaci a velkému počtu nově nakažených lidí koronavirem vyhlásila Vláda ČR nouzový stav, který platí od pátku po dobu následujících 30 dnů. Opatření se dotýká i kulturních a sportovních akcí, tedy už dnešního utkání Dukly proti Slavii, kterého se bude moct zúčastnit pouze 1000 lidí, kteří zároveň splní aktuálně platné podmínky návštěvy akce.

Přednostní právo návštěvy zápasů Dukly v Chance lize mají permanentkáři. Pokud majitelé permanentních vstupenek (přednostní vstup v čase 16:45 až 17:15 vchodem C) nezaplní kapacitu 1000 diváků, dostane se od 17:15 i na fanoušky s klasickou vstupenkou.

Vzhledem k aktuálním nařízením mohou fanoušci v CZ LOKO Aréně pouze sedět a mít nasazenou ochranu úst a dýchacích cest (respirátor, rouška). Stánky s občerstvením bude možné mít otevřené pouze uvnitř stadionu

Všechni návštěvníci starší 18 let musejí mít dokončené očkování (uplynulo minimálně 14 dní od druhé dávky), prodělánou nemoc covid-19 v posledních 180 dnech, v případě již zahájeného očkování i negativní PCR test nebo lékařsky potvrzená kontraindikace k očkování s negativním PCR testem.

Pro návštěvníky od 13 do 18 let platí výše uvedené nebo negativní PCR test starší ne více než 72 hodin (3 dny). Návštěvníci do 12 let nemusejí předkládat žádný doklad o bezinfekčnosti vyjma klinických příznaků nemoci.

U vstupů budou používány čtečky QR kódů, tzn. možnost prokázat podmínky vstupu v aplikaci Tečka nebo v papírové formě.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Slavia Praha, hokej, první liga, opatření, omezení, Česko, očkování, 1. česká hokejová liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Duklu ano, ale s omezeními. Kdo může na dnešní zápas se Slavií zavítat? | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.