Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Dukla vyhrála popáté v řadě, po triumfu v Kadani zůstává v tabulce čtvrtá

Že hokejová Kadaň v probíhající sezóně dosud nezískala jediný bod? To ale neznamená, že se tam o výhru nemusí bojovat. Přesvědčila se o tom i jihlavská Dukla, která na severu Čech o tříbodovém importu na Vysočinu rozhodla až v poslední třetině.

Jihlava vyhrála popáté v řadě, i když se na to v Kadani pořádně nadřela. Sice v první třetině vedla po gólech Petera Lichance a Josefa Skořepy 2:0, jenže výpadek ve druhé třetině a branky Bernata a Routy stál Duklu vydobyté dvoubrankové vedení. Ke třem bodům však zavelel využitou přesilovkou v 39. minutě Tomáš Harkabus, v závěrěečném dějství pak vítězství Dukly potvrdili Filip Helt a opět Josef Skořepa.

SK Trhači Kadaň - HC Dukla Jihlava 2:5 (0:2, 2:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 21. Bernat (Steinocher, Routa), 35. Routa (Zorko, Berčík) – 13. Lichanec (Helt), 15. Skořepa (Helt, Havránek), 38. Harkabus (Mareš, Čachotský), 54. Helt (Eliáš, Fronk), 60. Skořepa (Havránek). 

Rozhodčí: Kostourek, Zubzanda – Coubal, Štofa. Diváci: 325.

Kadaň: Běhula – Steinocher, Kabelka, Štochl, Zorko, Havlín, Ferbas – Berčík, Hradecký, Konášek – Mežnar, Bernat, Švec – Čech, Homer, Bogdasarjan – Routa.

Jihlava: Wolf – Bilčík, Kowalczyk, Dundáček, Mareš, Eliáš, Niko – Čachotský, Skořepa, Havránek – Helt, Lichanec, Fronk – Cachnín, Juda, Brož – Harkabus, Zadražil, Seman.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Kadaň, hokej, první liga, Sportovní klub Kadaň, FK Dukla Praha, FC Vysočina Jihlava, Josef Skořepa, Česko, Tomáš Harkabus, HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla vyhrála popáté v řadě, po triumfu v Kadani zůstává v tabulce čtvrtá | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.