Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Ze čtyřgólového manka vítězství! Dukla dokonala obrat se Šumperkem v nájezdech

V jednu chvíli to vypadalo na pořádnou ostudu, kdo ale dneska v LOKO Aréně zůstal až samotného závěru zápasu mezi Duklou a Šumperkem, nemohl litovat. Domácí totiž spustili obrovskou stíhací jízdu a špatně vyvíjející se zápas dostali do samostatných nájezdů, ve kterých byli taktéž úspěšnější. Dnešní dva body za výhru 6:5 znamenají pro Duklu čtvrtou příčku v prvoligové tabulce.

První třetina přinesla výsledek 1:1, hned v úvodní minutě se prosadil domácí Cachnín, za Šumperk srovnal Kratochvíl. Prostřední část byla pro Duklu hrozivá, když dostala čtyři góly, z toho tři při vlastních přesilových hrách. Na zásahy Vachutky, Macuha a Žálčíka odpověděl korekcí Lichanec, i tak to ale s Jihlavou dobře nevypadalo. Ale domácí nesložili zbraně a zásluhou Brože, Fronka a Eliáše poslali utkání do samostatných nájezdů, ve kterých byla šťastnějším týmem Dukla.

HC Dukla Jihlava - Draci Pars Šumperk 6:5 po sam. nájezdech (1:1, 4:1, 0:3 - 0:0)

Branky a nahrávky: 1. Skořepa (Čachotský, Illéš), 40. Lichanec (Bilčík, Kowalczyk), 43. Vítězslav Brož (Bilčík, M. Juda), 49. Fronk (Eliáš), 57. Eliáš (Vítězslav Brož, Cachnín), rozh. náj. Čachotský – 10. P. Kratochvíl (Drtil, Žálčík), 24. Vachutka (P. Kratochvíl), 28. Žálčík, 30. Macuh (A. Furch, Kohút), 37. Vachutka (Žálčík). 

Rozhodčí: Úlehla, Marek - Vašíček, Dědek. Diváci: 1082.

Jihlava: Žukov (41. A. Wolf) – Bilčík, Kowalczyk, L. Mareš, Eliáš, Niko, Matějíček – Čachotský, Skořepa, Illéš – T. Harkabus, F. Seman, Cachnín – Helt, Lichanec, Fronk – T. Havránek, M. Juda, Vítězslav Brož – M. Zadražil.

Šumperk: Mokrý – Pěnčík, Drtil, Březák, Machů, Řezáč, Hrachovský, Dudycha – P. Kratochvíl, Macuh, Žálčík – Vachutka, Vildumetz, Mácha – A. Furch, Spratek, Kohút – Lednický, Scheuter, J. Horký.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Šumperk, první liga, hokej, HC Dukla Jihlava, Salith Šumperk, Abraham Wolf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ze čtyřgólového manka vítězství! Dukla dokonala obrat se Šumperkem v nájezdech | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.