Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Fin Kauppila končí v jihlavské Dukle. V klubu skončil na vlastní žádost

Jihlavská Dukla se rozloučí s jednatřicetiletým obráncem Antti Kauppilou. Jde o prvního Fina v historii, který nastupoval v jihlavských hokejových barvách, i když součástí mistrovských zápasů byl necelé dva měsíce.

Smlouva, uzavřená na tři měsíce s následnou opcí, tak končí. „Antti nás sám požádal o ukončení spolupráce. Do budoucna mu přejeme hodně štěstí,“ říká trenér Dukly Viktor Ujčík. Sympatický Seveřan byl spokojený s celou organizací klubu i s přístupem v kabině, ovšem nezapadl do stylu hokeje, kterým se chce Dukla prezentovat.

Jednatřicetiletý finský obránce naskočil v Dukle do osmi zápasů, ve kterých zapsal čtyři body. Branku vstřelil v utkání šestého kola Chance ligy proti Litoměřicím, kdy v závěru z přesilovky snižoval na konečných 3:5. Asistence zapsal i předtím doma proti Přerovu, na ledě Vrchlabí a naposled v derby s Třebíčí. Postupem času se ale propadal sestavou a nakonec skončil mimo sedmičku obránců, kteří byli nominováni k zápasům.

„Dukla děkuje Anttimu za odvedené služby i za sympatický přístup a přeje hodně štěstí do budoucna v hokeji i v osobním životě," vzkazuje Tomáš Lysý z marketingového oddělení HC Dukla Jihlava. 

Ohodnoť článek

Foto Nela Dittrichová

Štítky Antii Kauppila, hokej, HC Dukla, HC Dukla Jihlava, Viktor Ujčík, 1. česká hokejová liga, HC Stadion Litoměřice, HC Zubr Přerov, HC Stadion Vrchlabí, SK Horácká Slavia Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fin Kauppila končí v jihlavské Dukle. V klubu skončil na vlastní žádost | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.