Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dukla veze tři body z Frýdku-Místku, rozhodla skvělá druhá třetina

Doma bída, venku posvícení. Zatímco v domácím prostředí se hokejisté Dukly trápí, na hřištích soupeřů uspěli už popáté v řadě. Ve středečním zápase 13. kola to bylo ve Frýdku-Místku, kde vyhrála 2:5. V neúplné tabulce patří týmu z Vysočiny páté místo.

První třetina zápasu i přes šance na obou stranách branku nepřinesla. V hale Polárka se tak měnilo skóre až ve druhé části, kdy se rozjel jihlavský brankostroj. V rozmezí 26. - 31. minuty se trefil Jiří Fronk, Filip Seman a Filip Eliáš. Na snížení domácích pak zareagoval znovu Jiří Fronk a v oslabení Daniel Kowalczyk. Ve třetí části sice Dukla inkasovala v dlouhém oslabení, ale na tříbodovém importu směr Jihlava to nic nezměnilo.

HC Frýdek-Místek - HC Dukla Jihlava 2:5 (0:0, 1:5, 1:0)

Branky a nahrávky: 34. Klimša (Komorski, Peterek), 44. Tadeáš Král (Christov, Lyszczarczyk) – 26. Fronk (Helt, Lichanec), 29. F. Seman (Čachotský, Dundáček), 31. Eliáš (T. Havránek, M. Juda), 40. Fronk (Helt, Dundáček), 40. Kowalczyk (T. Havránek, Illéš). 

Rozhodčí: Koziol, Cabák – Konvička, Hranoš.

Frýdek-Místek: Foltán – Zbořil, J. Michálek, Ciura, Teper, Zahradníček, Matyáš – Lyszczarczyk, David Bartoš, Tadeáš Král – Christov (C), Komorski, Klimša – Šlahař, Peterek, Martynek (A) – Matiaško, Čmiel, Ján Blaško – Matěj.

Jihlava: Zhukov – Bilčík, Kowalczyk, A. Dvořák, L. Mareš, Eliáš, Dundáček – Čachotský (A), Skořepa (C), Illéš – T. Harkabus (A), F. Seman, Cachnín – Helt, Lichanec, Fronk – T. Havránek, M. Juda, Vítězslav Brož.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Frýdek-Místek, hokej, první liga, HC Dukla Jihlava, HC Frýdek-Místek, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla veze tři body z Frýdku-Místku, rozhodla skvělá druhá třetina | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.