Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Dukle se doma nedaří, prohra s Havířovem je zde čtvrtá v řadě

Můj dům, můj hrad. Tak přesně toto se teď nedá říct o hokejové Dukle. Ta má slušnou bilanci na hřištích soupeřů, ale doma jí to nejde. Sobotní prohra 3:5 s Havířovem je již čtvrtou domácí v řadě. V prvoligové tabulce patří Dukle průběžná šestá příčka.

V první třetině otevřel ve 4. minutě skóre Havířov. O další čtyři minuty později se prosadil při přečíslení Lukáš Bednář, který posunul Havířov na dvougólové vedení. Ještě před odchodem do kabiny se podařilo snížit Josefu Skořepovi, který se po úniku dokázal prosadil. Dalších několik šancí na obou stranách nedokázal ani jeden tým využít a skóre zůstalo 1:2.

Druhá část přinesla na každé straně jednu vsítěnou branku. Jako první znovu posunul Havířov do dvoubrankového vedení Jan Hudeček. Právě on se prosadil při hře 4 na 4. Dukla nemusela na snižovací gól čekat moc dlouho a v čase 27:07 se po střele Havránka podařilo dorazit kotouč do brány Filipovi Dundáčkovi. Jihlava i přes další šance v přesilovce před koncem druhé periody odcházela do kabiny s jednogólovým mankem.

Ani třetí perioda nebyla bez branky. První vstřelil na straně Havířova Jakub Doktor. Havířov opět odskočil na rozdíl dvou branek. To si ale Dukla nenechala líbit a Jiří Fronk snížil třetí brankou Dukly skóre na 3:4. Dukla měla v přesilovce hodně šancí, ale ani jedna v bráně neskončila. V posledních dvou minutách zkoušela Jihlava hru bez gólmana, ale ani ta jim nepomohla. Ba naopak, právě díky prázdné bráně si zkompletoval hattrick Jakub Doktor a zápas tak skončil lépe pro Havířov.

HC Dukla Jihlava - HC Heimstaden Havířov 3:5 (1:2, 1:1, 1:2)

Branky a nahrávky: 12. Skořepa (Lichanec), 28. Dundáček (T. Havránek), 50. Fronk (M. Zadražil) – 5. J. Doktor (Pechanec), 9. L. Bednář (M. Hlaváč), 22. Hudeček, 46. J. Doktor (Hudeček, Chroboček), 60. J. Doktor (Valenta). 

Rozhodčí: Robert Čech, Tomáš Horák- Jan Kleprlík, Jan Vašíček.

Jihlava: Žukov (A. Wolf) – L. Mareš, Bilčík, Dundáček, A. Dvořák, Niko, Eliáš, Kowalczyk – T. Havránek, F. Seman, T. Harkabus (A) – Illéš, Skořepa (C), Lichanec – Fronk, M. Zadražil, Helt – Vítězslav Brož, M. Juda, Cachnín.

Havířov: Štipčák (Fučík) – Chroboček, M. Hlaváč, Valenta, Mrowiec, Korím, T. Pastor – J. Doktor, Pechanec, L. Bednář – Dostálek, Hudeček (A), Severa – Š. Kratochvil, Paś, Maruna (C) – Mrva, Stuchlík, M. Hrubec.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Havířov, první liga, hokej, FK Dukla Praha, HC AZ Havířov 2010, Jan Hudeček, HC Dukla Jihlava, Jan Vašíček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukle se doma nedaří, prohra s Havířovem je zde čtvrtá v řadě | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.