Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Výhra pro maséra Libora Kuchyňu. Dukla porazila přerovské Zubry 3:1

I druhé domácí utkání Dukla zvládla. Po výhře nad Vsetíně a prohře v Porubě si v rámci čtvrtého kola vyšlápla na přerovské Zubry. Základ k vítězství se postavil již v první třetině, nakonec jihlavský tým zápas ovládl poměrem 3:1. Zápas se nesl v duchu vzpomínky na legendárního maséra Libora Kuchyňu, který zemřel v minulém týdnu.

Skóre zápasu se změnilo už po sedmi minutách hry, když první branku utkání zaznamenal Jakub Illéš. Stav se v první části měnil ještě dvakrát, kdy góly na straně Dukly přidali Tomáš Čachotský a Filip Seman. Do druhé periody nastoupil Přerov s novým gólmanem, kterého již nikdo z jihlavských nepřekonal. Konečné skóre zápasu uzavřel brankou na 3:1 přerovský Hrdinka.

HC Dukla Jihlava - HC Zubr Přerov 3:1 (3:0, 0:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 7. Illéš (Harkabus, Fronk), 11. Čachotský (Lichanec), 19. Seman (Čachotský, Kauppila) – 54. Hrdinka (Kubeš, Hrabal). 

Rozhodčí: Wagner, Jechoutek – Měkýš, Kučera. Diváci: 927. 

Jihlava: Zhukov – Dundáček, Mareš, Eliáš, Niko, Bilčík, Kauppila, Kowalczyk – Harkabus (A), Fronk, Illéš – Čachotský (C), Lichanec, Helt – Havránek, Zadražil, Houška – Seman, Juda, Brož.

Přerov: Petrásek (21. Postava) – Gazda, Hrabal, Kubeš, Hrdinka, Krisl (C), Seemann, Černý, Gréč – Doležal (A), Pšurný (A), Süss – J. Svoboda, Kratochvil, Král – M. Svoboda, Dvořák, Novák – Fencl.

Ohodnoť článek

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava | Zdroj Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Přerov, hokej, první liga, FK Dukla Praha, VHK Vsetín, HC RT Torax Poruba, HC Zubr Přerov, Jakub Illéš, Tomáš Čachotský, HC Dukla Jihlava, FC Vysočina Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výhra pro maséra Libora Kuchyňu. Dukla porazila přerovské Zubry 3:1 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.