Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Dukla Jihlava dnes nastoupí v přátelském utkání proti Olomouci, v polovině srpna nás čeká Dukla Cup

Je tomu už tři měsíce, co Dukla Jihlava sehrála poslední utkání baráže o extraligu. Již dnes ale červenožlutí vyjedou opět k přípravnému zápasu na novou sezónu. Souboj s Olomoucí bude předehrávkou k Dukla Cupu, pořádaného k 60, výročí založení klubu.

Červenožlutí v přípravném období odehrají šest utkání, z toho čtyři doma a tři v rámci turnaje Dukla Cup, pořádaného k 60. výročí vzniku klubu. Jeho předehrávku obstará zápas Dukly Jihlava proti Olomouci. Úvodní buly bude vhozeno v úterý 2. srpna 2016 v 18 hodin.  

K vidění bude konfrontace úřadujícího mistra WSM Ligy s účastníkem tuzemské nejvyšší hokejové soutěže nebo nové tváře Dukly v čele s Tomášem Čachotským. Pro oba týmy jde o první přípravné utkání, vyjely na led teprve minulý týden.

Rok 2016 je pro Duklu Jihlava významným. Slaví totiž šedesát let od svého vzniku. K příležitosti kulatého výročí připravuje vedení klubu několik akcí a jednou z nich je i předsezonní Dukla Cup. Na tomto turnaji se kromě Jihlavy představí také dva extraligové týmy - HC Olomouc a HC Energie Karlovy Vary. 

Zřejmě největším tahákem je účast ruského klubu Torpedo Nižnij Novgorod, loňského čtvrtfinalisty Kontinentální hokejové ligy (KHL). Nejlepší evropská klubová hokejová soutěž navíc startuje tři dny po jihlavském turnaji, takže ruský celek prostřednictvím svého webu uvedl, že Dukla Cup bere jako generálku na ostrý start nové sezony v KHL.

Výroční klání se odehraje v termínu 15. – 19. srpna 2016. Každý den je na programu jeden zápas. Předehrávku turnaje obstará zápas Dukly Jihlava s Olomoucí 2. srpna 2016 od 18 hodin. 

Foto HC Dukla Jihlava | Zdroj www.hcdukla.cz

Štítky HC Dukla Jihlava, HC Olomouc, Kontinentální hokejová liga, Torpedo Nižnij Novgorod, HC Energie Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla Jihlava dnes nastoupí v přátelském utkání proti Olomouci, v polovině srpna nás čeká Dukla Cup | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.