Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

K extralize zbývá jediná výhra, Dukla těsně ovládla pátý duel proti Kladnu

Dukla si dneska na Kladně vybojovala extraligový mečbol. V pátém utkání finálové série vyhrála těsně 2:1 pozdním gólem Jiránka a výborným výkonem Zhukova, výborný bojovný výkon však předvedl celý jihlavský tým. Šesté utkání finále se hraje v úterý v CZ LOKO aréně.

Jihlava předvedla na ledě favorita srdnatý výkon a nakonec slaví těsnou výhru. Přitom ale musela skóre otáčet, na šťastnou branku Kubíka z 31. minuty ale po chvílí zareagoval z početní výhody Matěj Pekr, který vymetl pavučiny v kladenské brance. Domácí sice byli střelecky aktivnější, ale Duklu držel famózní Zhukov. A v 54. minutě došlo k rozhodnutí, když Jiránek šikovně tečoval Havránkovo nahození.

Rytíři Kladno - HC Dukla Jihlava 1:2 (0:0, 1:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 31. Kubík (Melka, Račuk) – 34. Pekr (T. Černý, Čachotský), 54. Jiránek (T. Havránek, Lichanec).

Rozhodčí: Zubzanda, Souček – Zídek, Bohuněk.

Kladno: Košarišťan (Brízgala) – Frye, Mikliš, Snuggerud, V. Sorokin, Suchánek, S. Zacharčuk, Zelingr – Machala, Plekanec (C), Jágr (A) – Marosz, Kubík, Hlava – Melka, Pitule, Račuk (A) – Š. Jelínek, Machač, Bílek.

Jihlava: Žukov (Jan Brož) – Dundáček, Bukač, T. Černý, Mareš, Bilčík (A), Strejček, Eliáš – T. Harkabus, Fronk, Illéš - Čachotský (C), Lichanec, T. Havránek – Jiránek, M. Zadražil, Pekr – Chlubna, Čermák, Vítězslav Brož.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Kladno, první liga, hokej, FK Dukla Praha, SK Kladno, Matěj Pekr, FC Vysočina Jihlava, Rytíři Kladno, HC Dukla Jihlava, Jaromír Jágr, Jan Brož

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

K extralize zbývá jediná výhra, Dukla těsně ovládla pátý duel proti Kladnu | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.