Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dukla vyhrála i druhý zápas semifinálové série, Vsetín porazila 3:1

Dukla má prvoligové semifinále se Vsetínem rozehrané velmi nadějně. Po pátečním dramatu dokázali jihlavští hokejisté vybojovat vítězství i v sobotním druhém zápase po výsledku 3:1. Série se nyní přesouvá na Valaško, třetí duel série se odehraje v úterý.

Dukla se v neděli ujala velmi rychle vedení, hned ve 3. minutě z kruhu vypálil Vítězslav Brož a jeho tečovaná střela skončila nad Málkovým ramenem. Po pauze způsobené výmenou plexiskla ustáli Vsetínští závar po přihrávce Čachostkého. A v 17. minutě se hosté prosadili i gólově, když do černého mířil Adam Zeman - 1:1.

Vsetín ve druhé části zvýšil aktivitu, ale bez vyložených šancí. Zato kráce po polovině zápasu si vyraženou Dundáčkovu střelu našel Jiří Fronk a bez problémů dostal Jihlavu zpět do vedení. 

Ve třetí třetině měli hosté snahu se zápasem něco udělat, ale ani přesilovky jim se vstřelením gólu nepomohly. Naopak, v předposlední minutě se do jejich prázdné branky trefil Tomáš Čachotský, který pečetil výhru domácích na 3:1.     

HC Dukla Jihlava - HC Robe Vsetín 3:1 (1:1, 1:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 3. V. Brož (Juda), 32. Fronk (Dundáček, Pekr), 59. Čachotský – 17. Zeman (Bartko, Smetana). 

Rozhodčí: Zubzanda, Bejček – Kotlík, Kokrment.

Jihlava: Zhukov – Černý, Eliáš, Dundáček, Mareš, Bilčík, Strejček, Krenželok – Harkabus, Fronk, Illéš – Čachotský, Skořepa, Havránek – Lichanec, Zadražil, Pekr – V. Brož, Juda, Mácha.

Vsetín: Málek – Smetana, Ondračka, Kudělka, Š. Jenáček, J. Jenáček, Bartko, Hryciow – Berger, Vlach, Zeman – Půček, Kucharczyk, Vítek – Březina, Pechanec, Lang – Bednář, Přikryl, Gorčík.

Stav série: 2:0.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Vsetín, první liga, hokej, VHK Vsetín, FK Dukla Praha, Adam Zeman, FC Vysočina Jihlava, HC Dukla Jihlava, Tomáš Čachotský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla vyhrála i druhý zápas semifinálové série, Vsetín porazila 3:1 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.