Počasí dnes4 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dukla pod tlakem. V Litoměřicích šestkrát inkasovala a v sérii prohrává 2:1 na zápasy

Do situace, ve které si nepřála být, se dostala hokejová Dukla. Dneska nezvládla třetí duel čtvrtfinálové série s Litoměřicemi a po prohře 6:3 zaostává 2:1 na zápasy. Odvracet trhák svého soupeře a usilovat o vyrovnání série bude tým z Jihlavy hned v úterý.

Na góly se v Litoměřicích dlouho nečekalo. Hned v úvodu se prosadil domácí Konečný, v 11. minutě na něho navázal Urban, ale vzápětí snížil Kolář - 2:1. Podobně to bylo i ve druhé třetině. Tam přesně mířil litoměřický Válek a ještě ve stejné minutě odpověděl Illéš. Na smírný stav pak ve 37. minutě upravil hostující Čachotský.

O výsledku tak rozhodla třetí třetina, která se mnohem více povedla Litoměřicím. Ačkoli byla Dukla střelecky aktivní, domácí byli mnohem efektivnější. Rozdílový gól vstřelil ve 42. minutě Miškář a s blížícím se koncem přesně zacílili i Toman se Svobodou. 

HC Stadion Litoměřice - HC Dukla Jihlava 6:3 (2:1, 1:2, 3:0)

Branky a nahrávky: 2. Konečný (Stehlík, Kremláček), 11. Urban (Stehlík, Jánský), 26. Válek (Procházka, Holý), 42. Miškář, 52. Toman (Kremláček, Jícha), 55. Svoboda (Miškář, Holý) – 11. Kolář (Pekr, Čachotský), 26. Illéš (Harkabus, Fronk), 37. Čachotský (Strejček). 

Rozhodčí: Zubzanda, Kostourek – Belko, Kokrment.

Litoměřice: Král – Marcel, Baláž, Výtisk, Holý, Kremláček, Jebavý, Černohorský – Svoboda, Miškář, Procházka – Jícha, Válek, Jánský – Stehlík, Urban, Konečný – Berka, Toman, Jindra.

Jihlava: Zhukov – Mareš, Kolář, Dundáček, Černý, Bilčík, Strejček, Krenželok – Harkabus, Fronk, Illéš – Čachotský, Skořepa, Pekr – Jiránek, Lichanec, Mácha – Havránek, Juda, Brož.

Ohodnoť článek

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Litoměřice, první liga, hokej, play-off, čtvrtfinále, HC Stadion Litoměřice, FK Dukla Praha, FC Vysočina Jihlava, HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla pod tlakem. V Litoměřicích šestkrát inkasovala a v sérii prohrává 2:1 na zápasy | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.