Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Do play-off z druhého místa. V závěrečném kole základní části porazila Dukla Frýdek-Místek 3:1

Dnešní výhrou 3:1 nad Frýdkem-Místkem si Dukla pojistila druhé místo po základní části první ligy, zaostala pouze za Kladnem. Znamená to, že do čtvrtfinále play-off kvalifikovala přímo a její soupeř vzejde až z osmifinálových bojů.

Přestože se Jihlava dostala ve 3. minutě do vedení zásluhou důrazného Jiránka, nerodilo se pondělní vítězství vůbec lehce. Frýdek-Místek hrál aktivně a jen v první třetině Brož musel čelit dvěma dobrým šancím. Na druhé straně ochránila hosty před dvougólovým mankem tyč po střele Bilčíka.

Podruhé se domácí mohli radovat ve 28. minutě po kombinaci Jiránka a zakončujícího Fronka. Slezané v této části hry chodili často do oslabení a k vážnějšímu ohrožení Jihlavy se nedostali.

Co se Frýdku-Místku nepovedlo po více než dvě třetiny, se povedlo ve 47. minutě. Na konci přesilové hry nahrál Peterek Matiaškovi, který už měl snadnou úlohu - 2:1. Hosté ožili, cítili šanci, ale nebylo jim přáno. Naopak v závěru se do jejich odkryté branky trefil Illéš, který dal pečeť na domácí výhru. 

HC Dukla Jihlava - HC Frýdek-Místek 3:1 (1:0. 1:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 3. Jiránek (Illéš, Dundáček), 28. Fronk (Jiránek, Cachnín), 60. Illéš (Harkabus) – 47. Matiaško (Peterek, Martynek). 

Rozhodčí: Wagner, Zavřel – Zídek, Kleprlík.

Jihlava: Jan Brož – Kolář, Eliáš, Dundáček, Černý, Bilčík, Strejček, Dvořák – Harkabus, Zadražil, Illéš – Jiránek, Fronk, Cachnín – Čachotský, Skořepa, Pekr – Havránek, Lichanec, Vítězslav Brož

Frýdek-Místek: Honzík – Haman, Hrachovský, Husák, Adámek, Malík, Repe, Michálek – Veselý, Mikulík, Šedivý – Tomi, Kindl, Klimša – Martynek, Peterek, Matiaško – Macháček, Przybyla, Stuchlík.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Frýdek-Místek, hokej, první liga, HC Dukla Jihlava, HC Frýdek-Místek, Rytíři Kladno, playoff, Jan Brož

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do play-off z druhého místa. V závěrečném kole základní části porazila Dukla Frýdek-Místek 3:1 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.