Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dukla otočila derby, Třebíč porazila po samostatných nájezdech. V tabulce je čtvrtá

Dvakrát prohrávali o dva góly, ale dokázali zabojovat a urvat cennou výhru. Tak by se v krátkosti dalo zhodnotit vystoupení jihlavských hokejistů v regionálním derby proti Třebíči, kterou nakonec dokázali porazit 4:3 po samostatných nájezdech.

V první třetině branka nepadla, zato zkraje té druhé jich bylo k vidění dost. V rozmezí jedné minuty se dvakrát prosadil hostující Beránek, těsně před polovinou zápasu pak snížil jihlavský Harkabus. Třebíč se znovu do dvougólového vedení dostala zásluhou Bittnera. Dukla se ale nevzdala. Ve třetí periodě nejprve snížil Pekr, aby v 54. minutě z přesilovky vyrovnal Fronk. V prodloužení branka nepadla a rozhodnout tak musely samostatné nájezdy. V nich za domácí uspěl Čachotský, Pekr a nakonec i Illéš, čímž bonusový bod přisoudil červenožlutým.

HC Dukla Jihlava - HC Horácká Slavia Třebíč 4:3 po sam. nájezdech (0:0, 1:3, 2:0 - 0:0)

Branky a nahrávky: 30. T. Harkabus (M. Zadražil), 46. Vítězslav Brož (Pekr), 54. Fronk (Skořepa, Pekr), rozh. náj. Illéš – 25. P. Beránek (Nedvídek, Vodný), 26. P. Beránek (Ferda, Nedvídek), 34. Bittner (Furch, L. Chalupa).

Rozhodčí: Zubzanda, Grech – Baxa, Hnát.

HC Dukla Jihlava: Žukov (Jan Brož) – D. Kolář (A), Mareš, Dundáček, T. Černý, Bilčík, Strejček, Eliáš – T. Harkabus, M. Zadražil, Illéš –Jiránek, Fronk, Cachnín – Čachotský (A), Skořepa (C), Pekr – T. Havránek, Lichanec, Vítězslav Brož.

SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – L. Chalupa, Furch, Tejnor, Zukal, Vodička, Vodný (A) – Šťovíček, Bittner (A), Psota – P. Beránek, Nedvídek (C), Ferda – Křehlík, Michálek, Oščádal – Malý, Brabenec, Š. Kratochvil – Vedral.

Ohodnoť článek

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Třebíč, hokej, první liga, SK Horácká Slavia Třebíč, prodloužení, FK Dukla Praha, HC Dukla Jihlava, Jan Brož

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla otočila derby, Třebíč porazila po samostatných nájezdech. V tabulce je čtvrtá | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.