Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Třetí prohra v řadě. Dukla nezvládla duel v Havířově a klesla na čtvrtou příčku

Hokejové Dukle trochu odešla forma, potřetí za sebou nedokázala dovést zápas k vítěznému konci. Stalo se tak i dneska v zápase 28. kola na ledě Havířova, odkud si tým z Vysočiny odvezl porážku 3:2. Ve prvoligové vyrovnané tabulce to znamená sestup na čtvrté místo, i když na samotné čelo je jen tříbodový rozdíl.

Jako první se prosadili favorizovaní hosté, když přesně zacílil Fronk. O chvilku později však z přesilovky vyrovnal Prokeš a ještě do první sirény stačil skóre otočit Kachyňa. Dokonce na dvoubrankový rozdíl zvýšil zkraje druhé třetiny Doktor. Duklu však zpátky do hry vrátil v 35. minutě Harkabus. Na víc se však červenožlutí nezmohli, poslední dějství se obešlo bez vstřelené branky. Hosté z Jihlavy tak odjíždějí zpět na Vysočinu bez bodu. 

HC Residomo Havířov - HC Dukla Jihlava 3:2 (2:1, 1:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 14. Prokeš (Maruna, Szturc), 19. Kachyňa (Maruna, Doktor), 22. Doktor (Bořuta) – 12. Fronk (Bilčík), 35. Harkabus (Mareš, Zadražil). 

Rozhodčí: Doležal, Kašík – Konvička, Vašíček.

Stezka – Chroboček, Rašner, Kachyňa, Bořuta (A), Havel, Mrowiec – Szturc, Prokeš, Rudovský – Procházka, Seman (A), Doktor – Mrva, Cihlář, Maruna (C) – Vašenka, Petriska, Becher.

Zhukov – Kolář (A), Dundáček, Strejček, Mareš, Eliáš, Bilčík, Dvořák – Illéš, Skořepa (C), Čachotský (A) – Vítězslav Brož, Fronk, Jiránek – Pekr, Zadražil, Harkabus – Cachnín, Lichanec, Havránek

Ohodnoť článek

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Havířov, první liga, hokej, HC Dukla Jihlava, HC AZ Havířov 2010, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třetí prohra v řadě. Dukla nezvládla duel v Havířově a klesla na čtvrtou příčku | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.