Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Dukla vedla nad Kladnem o tři góly, nakonec uspěla až po samostatných nájezdech

Šlágr 25. kola první ligy dlouho vyzníval pro domácí Duklu, Kladno se ale v poslední dvacetiminutovce obdivuhodně zvedlo a zápas musely nakonec rozhodnout samostatné nájezdy. V těch byli Jihlavané úspěšnější a po výhře 4:3 uhájili druhé místo tabulky.

V první třetině bylo Kladno mírně lepší, přesto těsně před první sirénou otevřel skóre z první střílející Tomáš Harkabus - 1:0. Netrvalo dlouho a vedení domácích zvojnásobil Vítězslav Brož povedenou ránou z mezikruží. A krátce po polovině základní hrací doby zvýšil dokonce na 3:0 v přesilovce novic Filip Dundáček.

Kladno se ale nevzdalo a vydařeným začátkem třetí periody se vrátilo plnohodnotně do zápasu. V rozmezí jediné minuty rozvlnili domácí síť Hlava a Zacharčuk. Poznamenaní Jihlavané inkasovali potřetí v 52. minutě, kdy si střeleckou pozici našel Jágr - 3:3. Souboj nerozhodlo ani prodloužení, v následných nájezdech pak za červenožluté uspěl Tomáš Harkabus i Jiří Fronk, kteří tak bonusový druhý bod přisoudili Dukle. 

HC Dukla Jihlava - Rytíři Kladno 4:3 po sam. nájezdech (1:0, 2:0, 0:3 - 0:0) 

Branky a nahrávky: 20. Harkabus (Zadražil, Černý), 25. V. Brož (Lichanec), 32. Dundáček (Fronk, Pekr), rozh. náj Fronk – 42. Hlava, 43. Zacharčuk, 52. Jágr (Plekanec, Kubík). 

Rozhodčí: Valenta, Marek - Zídek, Tvrdík. 

Jihlava: J. Brož – Dundáček, Kolář, Černý, Strejček, Bilčík, Eliáš, A. Dvořák – Čachotský, Skořepa, Havránek – Jiránek, Fronk, Illéš – Harkabus, Zadražil, Pekr – V. Brož, Lichanec, Juda.

Kladno: Brízgala – Frye, Mikliš, Kehar, Snuggeru, Zacharčuk, Suchánek, Ticháček – Melka, Plekanec, Kubík – Guman, Marosz, Račuk – Bílek, Machač, Jágr – Hajný, Filip, Hlava.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Kladno, první liga, hokej, Rytíři Kladno, HC Dukla Jihlava, Tomáš Harkabus, prodloužení, Jaromír Jágr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla vedla nad Kladnem o tři góly, nakonec uspěla až po samostatných nájezdech | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.