Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Maraton nájezdů ukončil až Čachotský, Dukla veze z Ústí nad Labem výhru za dva body

Zápas 20. kola první ligy mezi Ústím nad Labem a Duklou se poněkud protáhl, drama musela rozhodnou až dvanáctá série nájezdů. V těch byli úspěšnější hosté, čímž si zajistili výhru 3:2 a dva body do tabulky. V ní ztrácí na Jihlava na první Porubu dva body, ale má zápas k dobru.

Na severu Čech se ve středu odehrálo vyrovnané střetnutí. Skóre otevřel v 5. minutě domácí Jan Grim, ale ještě do první přestávky Dukla průběžný stav otočila - do černého se trefili Jakub Illéš a Jiří Fronk. Krátce po polovině zápasu srovnal Michal Trávníček a do konce základní hrací doby se už nikdo gólově neprosadil. Rozuzlení nepřineslo ani prodloužení, a tak přišly na řadu trestná střílení. V jejich dvanácté sérii se prosadil Tomáš Čachotský a zajistil tak bod navíc pro tým z Vysočiny. 

HC Slovan Ústí nad Labem - HC Dukla Jihlava 2:3 po sam. nájezdech (1:2, 1:0, 0:0 - 0:0)

Branky a nahrávky: 5. Grim (Protasenja), 35. Trávníček – 10. Illéš (Krenželok, Zadražil), 18. Fronk (Skořepa, Krenželok), rozh. náj. Čachotský. 

Rozhodčí: Wagner, Čáp – Horažďovský, Dědek.

Ústí nad Labem: Hamalčík – V. Brož, Vala, Drtina, Havránek, Voženílek, Pika, Zich – Tůma, Pšenička, Sklenář – Trávníček, Matějček, Severa – O. Bláha, Protasenja, Grim – M. Bláha, Furch.

Jihlava: J. Brož – Krenželok, Eliáš, Černý, Strejček, Bilčík, Dvořák, Březák – Čachotský, Skořepa, Fronk – Jiránek, Zadražil, Illéš – Harkabus, Poletín, Pekr – Havránek, Juda, Čermák.

Ohodnoť článek

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Ústí nad Labem, hokej, první liga, HC Dukla Jihlava, HC Slovan Ústí nad Labem, Jakub Illéš, Michal Trávníček, Česko, Tomáš Čachotský, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Maraton nájezdů ukončil až Čachotský, Dukla veze z Ústí nad Labem výhru za dva body | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.