Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dukla rozstřílela Vsetín 7:1 a upevnila si první příčku v tabulce

Že prvoligový šlágr skončí takovým debaklem, to asi nikdo nečekal. Tím lépe, že vysokou výhru bere jihlavská Dukla! Ta vlastně hned od úvodu diktovala dění na vsetínském ledě až k výsledku 7:1. V neúplné tabulce patří Jihlavě první místo s náskokem čtyř bodů.

O tříbodovém exportu na Vysočinu rozhodla Dukla už v první třetině. V 5. minutě proměnil přesilovku Pekr, o dvě minuty později na něj navázal Harkabus. A výborně zvládnuté první dějství potvrdil z další přesilovky Havránek - 0:3.

Z početní výhody se po obrátce prosadil Fronk, ve 39. minutě pak pátý gól přidal Mácha. Na začátku třetí periody snížil exjihlavský Zeman, šlo však o kosmetickou úpravu výsledku. Na ještě vyšší rozdíl naopak skóre dostali v závěru přesně mířící Harkabus a Juda.

VHK ROBE Vsetín - HC Dukla Jihlava 1:7 (0:3, 0:2, 1:2)

Branky a nahrávky: 43. Zeman (Bartko) – 5. Pekr (Černý), 8. Harkabus (Lichanec), 18. Havránek (Pekr, Fronk), 25. Fronk (Havránek, Skořepa), 38. Mácha (Harkabus), 53. Harkabus (Černý, Illéš), 58. Juda (Chlubna, Čermák). 

Rozhodčí: Čech, Skopal – Zídek, Kleprlík. 

Vsetín: Gába (38. Málek) – Š. Jenáček, Smetana, Kudělka, Bartko, Hryciow, J. Jenáček – Březina, Pechanec, Gorčík – Půček, Kloz, Kucharczyk – Machač, Vlach, Babka – Hořanský, Šilhavý, A. Zeman – Vítek

Jihlava: Jan Brož – Krenželok, Kolář, Černý, Strejček, Bilčík, Mareš, Eliáš – Havránek, Skořepa, Illéš – Jiránek, Fronk, Mácha –Harkabus, Lichanec, Pekr – Čermák, Juda, Chlubna.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Facebook / VHK ROBE Vsetín

Štítky Dukla Jihlava, Vsetín, první liga, hokej, HC Dukla Jihlava, VHK Vsetín, Kraj Vysočina, Jan Brož

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla rozstřílela Vsetín 7:1 a upevnila si první příčku v tabulce | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.