Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dukla prohrála v Třebíči 3:1, na svého soupeře už má náskok jen dva body

Na dobrou formu hokejové Třebíče dneska doplatila i Dukla. V sobotním derby tahala od začátku za kratší konec provazu v rámci 25. kola nadstavby prohrála 3:1. Ve skupině poražených drží Dukla před svým dnešním soupeřem náskok pouhých dvou bodů, účast v předkole play-off už si zajistila dříve.

V sobotním podvečeru se odehrálo další derby Vysočiny. Domácí Třebíč byla v úvodní třetině aktivnějším týmem a po zásluze vedla od dvě branky. Hráči Horácké Slavie tak potvrdili, že se jim v posledních zápasech daří. Dukla dokázala gólově zabrat až v poslední dvacetiminutovce, kdy se osm minut před koncem prosadil Adam Zeman. Více ale Jihlavané zdramatizovat utkání nestihli, a tak domů odjedou s prázdnou po porážce 1:3.

SK Horácká Slavia Třebíč - HC Dukla Jihlava 3:1 (2:0, 1:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 11. Szathmáry (TS), 14. Laš (Kowalczyk), 29. Michálek (Václavek, Ferda) – 52. A. Zeman (Skořepa, Čachotský).

SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Furch, Szathmáry, Padrnos, Nedbal, V. Čejka, Kowalczyk, Hort – Vodný, Nedvídek, Šťovíček – Laš, Bittner, Psota – Michálek, Václavek, Ferda – Podlaha, Tadeáš Král, P. Kratochvíl.

HC Dukla Jihlava: Jan Brož (F. Krejčí) – J. Pohl, Půža, D. Kolář, Bukač, Piegl, J. Holý – Čachotský, Skořepa, A. Zeman – Anděl, Poletín, Pekr – Jiránek, Fronk, Chlubna – T. Harkabus, Lichanec, V. Brož.

Ohodnoť článek

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Třebíč, hokej, první liga, HC Dukla Jihlava, SK Horácká Slavia Třebíč, Adam Zeman, Jan Brož, Kraj Vysočina, Joseph Pohl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla prohrála v Třebíči 3:1, na svého soupeře už má náskok jen dva body | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.