Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dukla padla s Kadaní potřetí v sezóně, tentokrát doma a bez vstřelené branky

Dukle se v této sezóně proti Kadani nedaří, prohrála s ní již potřetí, v rámci 15. kola nadstavby to bylo dokonce na domácím kluzišti a bez vstřelené branky. Se soupeřem ze suterénu tabulky padla 0:2 a její náskok na předkolo play-off se snížil na osm bodů.

V CZ LOKO Aréně se odehrála vyrovnaná první třetině, ve které dominovali oba brankáři. První změnu skóre obstarali Kadaňští ve 25. minutě, kdy Koblížek nadvakrát dostal puk za záda Brože. Dukla projevila snahu, ale v útoku nebyla vůbec efektivní. Do konce druhé třetiny bylo manko dokonce dvou gólové, když se po pěkné kombinaci prosadil Prymula. Červenožlutí v posledním dějství ještě přidali, ale vynikající Neužil v brance Kadaně nedovolil dramatizaci výsledku.

HC Dukla Jihlava - HC Trhači Kadaň 0:2 (0:0, 0:2, 0:0)

Branky a nahrávky: 25. Koblížek (Homer, Foltýn), 34. Prymula (Čech, Wojnar). 

Rozhodčí: Doležal, Pilný – Podrazil, Bosák. Diváci: 1092.  

Jihlava: J. Brož – Staněk, Piegl, Pohl, Kolář, Holý, Vála, Půža – V. Brož, Skořepa (C), Illéš – Anděl, Poletín, Pekr – Jiránek (A), Fronk, Chlubna – Harkabus, Lichanec, Juda.

Kadaň: Neužil – Trefný (C), Eliáš, Foltýn, Procházka, Poizl, Delmarche, Zeman – Wágner (A), Kůs (A), Müller – Homer, Rindoš, Koblížek – Čech, Prymula, Wojnar – Dubský.

Ohodnoť článek

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Kadaň, hokej, první liga, Sportovní klub Kadaň, FK Dukla Praha, HC Dukla Jihlava, FC Vysočina Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla padla s Kadaní potřetí v sezóně, tentokrát doma a bez vstřelené branky | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.