Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Půltucet gólů v síti Ústí nad Labem. Dukla s přehledem udržela náskok v čele skupiny poražených

Dukle se poslední dobou v ofenzívě daří. Potvrdilo se to i v sobotu v zápase 13. kola prvoligové nadstavby. Červenožlutí sice v Ústí nad Labem prohrávali, ale šesti góly v řadě vývoj utkání otočili a celkem pohodlně dovedli duel k výhře 6:3. Mají tak jistotu, že sedmibodový náskok v čele skupiny poražených se nesníží.

HC Slovan Ústí nad Labem - HC Dukla Jihlava 3:6 (1:2, 1:4, 1:0)

Branky a nahrávky: 11. Krliš (O. Bláha, J. Havel), 39. Pšenička (Svoboda, Severa), 55. Svoboda (TS) – 12. Skořepa (Illéš, Čachotský), 17. Skořepa (A. Zeman, J. Pohl), 21. Skořepa (Čachotský), 25. Poletín (Anděl, Pekr), 32. Lichanec (D. Kolář, J. Pohl), 39. Pekr (Staněk, Piegl).

Rozhodčí: Zubzanda, Bosák – Maštalíř, Kostourek. Diváci: 689.

Ústí nad Labem: Stahl (41. Hamalčík) – Müller, Smetana, Vl. Brož, Mareš, Steinocher, Hes – Kružík, Vildumetz, Filip – Severa, Svoboda, Pšenička – J. Havel, Krliš, O. Bláha – Grim, Kordule.

Jihlava: Jan Brož (F. Krejčí) – Staněk, Piegl, J. Pohl, D. Kolář, J. Holý, Půža, Vála – Čachotský, Skořepa, Illéš – Anděl, Poletín, Pekr – T. Harkabus, A. Zeman, Chlubna – Hrala, Lichanec, Protasenja.

Připravujeme podrobnosti.

Ohodnoť článek

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava

Štítky Půltucet gólů v síti Ústí nad Labem. Dukla s přehledem udržela náskok v čele skupiny poražených, FK Ústí nad Labem, FK Dukla Praha, Joseph Pohl, Jan Brož, HC Dukla Jihlava, HC Slovan Ústí nad Labem, FC Vysočina Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Půltucet gólů v síti Ústí nad Labem. Dukla s přehledem udržela náskok v čele skupiny poražených | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.