Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Dukla napravila zaváhání s Třebíčí, Benátky nad Jizerou porazila výsledkem 4:1

Porážka v derby s Třebíčí budiž odpuštěna. Hokejisté Dukly si totiž dneska spravili chuť výhrou proti Benátkám nad Jizerou. Výsledek 4:1 znamená, že Jihlavané zůstávají se sedmibodovým náskokem v čele nadstavbové skupiny poražených.

Ve 12. kole nadstavby přivítala Jihlava Benátky nad Jizerou a musela dotahovat skóre. Na gól Daniela Bukače z 11. minuty ale domácí odpověděli hned záhy díky Josefu Skořepovi a ve druhé třetině se dostali do vedení, když šibenici vymetl Matěj Pekr.

Benátky i přes několik slibných pokusů další zásah nezapsaly, naopak Dukla přidělila na cestu hostům ještě dva, do listiny střelců se zapsali Jakub Illéš a Michal Poletín. Jihlava tak vyhrála 4:1.

HC Dukla Jihlava - HC Benátky nad Jizerou 4:1 (1:1, 1:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 13. Skořepa (Pekr, Pohl), 24. Pekr (Fronk, Čachotský), 56. Illéš (Čachotský), 56. Poletín – 11. Bukač. 

Rozhodčí: Kopeček, Barek – Polák, Bohuněk. Diváci: 867. 

Jihlava: Brož – Pohl, Staněk, Piegl, Kolář, Půža, Holý – Čachotský, Fronk, Illéš – Anděl, Poletín, Pekr – Chlubna, Skořepa, Zeman – Harkabus, Hrala, Protasenja.

Benátky: Žajdlík – Žůrek, Kolmann, Kovář, Buchtela, Kunst, Bukač, Aubrecht – Špaček, Najman, Pabiška – Rychlovský, Chrtek, Duda – Jiruš, Dlouhý, Wiencek – Strnad, Šafařovský, Křepelka.

Ohodnoť článek

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Benátky nad Jizerou, hokej, první liga, HC Dukla Jihlava, HC Benátky nad Jizerou, SK Horácká Slavia Třebíč, Matěj Pekr, Jakub Illéš, Michal Poletín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla napravila zaváhání s Třebíčí, Benátky nad Jizerou porazila výsledkem 4:1 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.