Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hokej

Dohra včerejší bitky v závěru zápasu. Disciplinární komise hokejového svazu uzavřela Jihlavě část hlediště

Disciplinární komise Českého svazu ledního hokeje (ČSLH) uzavřela Jihlavě část hlediště pro dnešní rozhodující třetí utkání předkola play off proti Slavii. Trest následoval v reakci na vyhrocený závěr středečního utkání, kdy diváci zranili...

Emotivní utkání s bitkou na konci. Jihlava vysoko porazila Slavii a vynutila si rozhodující třetí zápas předkola

Dnešní důležitý zápas se Slavií jihlavská Dukla zvládla. Zvítězila vysoko 7:2, a na řadě tak bude rozhodující třetí zápas předkola play-off. Dobrý pocit z dnešního úspěchu kazí potyčka na konci zápasu.

Jihlavská Dukla po obratu ovládla souboj o osmou příčku se Sokolovem

Jihlavští hokejisté dnes hráli důležité utkání proti Sokolovu. A to se jim vydařilo. Domácí výhra 4:1 jim zajistila osmé místo po základní části Chance ligy a s tím spojený postup do osmifinále play-off.

Zachraňující se Béčko Pardubic udolalo Duklu. Přímý postup do play-off se tak Jihlavě komplikuje

Jihlavští hokejisté dnes v podvečer zavítali na led béčka Pardubic. I přes vyrovnaný zápas 49. kolo Chance ligy Jihlavským body nepřineslo. Jihlava v Pardubicích prohrála 3:2. Pardubice B se díky výhře přiblížily záchraně v Chance lize. Naopak...

Nelehký zápas s osmi góly. Dukla nad lídrem z Poruby vedla, nakonec ale nemá ani bod

Nelehký zápas proti lídrovi z Poruby odehráli v sobotu hokejisté HC Dukla Jihlava. Dva góly nakonec nestačily ani na bod.

Jihlavská Dukla poprvé v sezoně na Slavii nestačila. Z Edenu odjíždí s porážkou

Jihlavská Dukla v rámci 47. kola Chance ligy dnes bojovala na ledě pražské Slavie. Hokejisté bohužel nevyužili žádnou z velkých šancí a z Prahy si odváží nejtěsnější možnou porážku 1:0. V tabulce teď Dukle patří sedmé místo.

Oprava zimního stadionu v Třebíči vyjde téměř na 517 milionů korun

Oprava zimního stadionu v Třebíči bude stát 516,9 milionu korun. Začátek prací je naplánovaný na duben. Začnou v závislosti na skončení aktuální sezonu pro místní hokejový klub. Dodavatele hledalo město opakovaně, původní zakázku zrušilo kvůli...

Hokejisté Dukly v derby porazili Znojmo 4:2

Atraktivní dohrávka 27. byla k vidění v Jihlavě, kam přijeli hokejisté Znojma. Po utkání se nakonec radovali domácí, kteří vyhráli 4:2 a přerušili tak nepříjemnou sérii proher.

Bez gólů nejde vyhrát. Dukla si z ledu Prostějova odváží prohru a je devátá

Ani vyšší střelecká aktivita dnes jihlavským hokejistům nestačila. Smůlu dnes v podvečer neprolomili, z Prostějova si odváží další prohru, která je už čtvrtá v řadě.

I přes premiérovou trefu Chvátala nakonec Dukla s Třebíčí padla

Dnešní podvečer patřil na Vysočině hokejovému derby, kdy se na lede proti sobě postavila Jihlava a Třebíč. Zápas byl vyrovnaný, z vítězství se ale nakonec radovali hokejisté Horácké Slavie Třebíč.

Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.