Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Vysočina remizovala na Žižkově 1:1, v druholigové tabulce klesla na třetí příčku

Vysočina si do tabulky připsala druhou letošní remízu. V neděle dopoledne ji vybojovala na hřišti Viktorie Žižkov, se kterým se rozešla smírně 1:1. Jihlavský tým se tabulkou propadl o jednu příčku, aktuálně je třetí.

Žižkovu se první poločas vyvedl lépe, přesto první větší šanci měla Jihlava, Klobásovu hlavičku ale lapil Švenger. Poté se začali prosazovat domácí. Řezáčovu povedenou střelu vytáhl Vejmola, podobně skončil i průnik Martana. Na konci další pohledné akce byl Batioja, jeho rána ale byla příliš slabá. 

Hosté po přestávce ožili, Klobása po Svobodově centru jen těsně minul. Do vedení po rychlém protiútoku dostali Pražané v 68. minutě zásluhou přesně hlavičkujícího Igora Súkenníka. Vysočina ovšem dokázala za osm minut vyrovnat. Po rohovém kopu se trefil k tyči Smejkal a zajistil hostům bodový zisk, na němž už závěrečná čtvrthodina nic nezměnila.

FK Viktoria Žižkov - FC Vysočina Jihlava 1:1 (0:0)

Branky: 68. Súkenník – 76. Smejkal.

Rozhodčí: Dubravský – Vitner, Pečenka. Diváci: 1321.

FK Viktoria Žižkov: Švenger (C) – Řezáč, Opluštil, Březina, Muleme – Batioja (77. Gil), Bazal (90+1. Petrlák) – Urbanec, Martan, Súkenník – Jaroslav Diviš (86. Tusjak).

FC Vysočina Jihlava: Vejmola – Svoboda, Tlustý (C), Tijani, Javůrek – Smejkal, Fortelný, Lacko, Jakub Rezek (70. F. Novotný) – Klobása (59. Mikuš), Jawo (74. Koubek).
 

Foto Facebook / FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Žižkov, fotbal, druhá liga, FC Vysočina Jihlava, FK Viktoria Žižkov, Jaroslav Diviš, Jakub Rezek

Vysočina remizovala na Žižkově 1:1, v druholigové tabulce klesla na třetí příčku | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.