Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

K vítězství chybělo pár minut, nakonec si však Vysočina odváží z Vlašimi bod za remízu 1:1

Dlouho se zdálo, že druholigoví fotbalisté Vysočiny navážou na cennou výhru z Hradce Králové, nakonec se však nezadařilo. Těsně před koncem totiž domácí Vlašim v zápase 23. kola vyrovnala a smírným výsledkem se nakonec oba týmy rozešly. Druhá Jihlava má před třetím Hradcem náskok devíti bodů, avšak o jeden odehraný zápas více.

Po náznacích domácího Fotra a hostujícího Zoubeleho se první vstřelené branky dočkala Vysočina. V 11. minutě střílel Novotný a u dorážky z bezprostřední blízkosti byl nejdříve Stanislav Klobása – 0:1. Do konce poločasu se oba celky střídaly v neproměňování šancí. Za Vlašim mohl srovnat Janda nebo Pavlík, na druhé straně neměli daleko ke zvýšení náskoku hlavičkující Preisler a nepříjemně střílející Šulc.

Vlašim byla v úvodu druhého dějství energičtější, velkou možnost na vstřelení branky měla však Jihlava, ale nikdo z trojice Zoubele, Klíma, Šulc nedokázal míč dostat do sítě. Následně Preislerovu střelu zastavil na čáře domácí obránce. Ke konci si Středočeši vytvořili několik šancí, Vejmolu prověčil Fotr a Janda, hostující gólman ale odolával. Výhru Vysočiny mohl zpečetit Novotný, toho ale vychytal Bačkovský. A přišel trest – v 89. minutě ponechala jihlavská obrana dostatek prostoru Oskaru Fotrovi, který hlavou trefil přesně – 1:1.

FC Sellier & Bellot Vlašim - FC Vysočina Jihlava 1:1 (0:1)

Branky: 89. Fotr – 11. Klobása.

Rozhodčí: Cieslar – Kotík, Podaný.

FC Sellier & Bellot Vlašim: Bačkovský – Pavlík, Piško (29. Mil. Kadlec), Blecha, Mizerák – Janda, Fortelný (46. Kučera), Badocha, Novotný – P. Výborný (64. Dao), Fotr.

FC Vysočina Jihlava: Vejmola – Chlumecký, Tijani, Vedral, Vaculík – Preisler, Zoubele (90. Šefčík), F. Novotný, Javůrek (82. Petr) – Šulc, Klobása (53. Jiří Klíma). 
 

Foto www.fcvysocina.cz

Štítky Vysočina Jihlava, Vlašim, druhá liga, fotbal, FC Vysočina Jihlava, FC Hradec Králové, HC Dukla Jihlava, Stanislav Klobása, Jiří Klíma, FC Sellier & Bellot Vlašim

K vítězství chybělo pár minut, nakonec si však Vysočina odváží z Vlašimi bod za remízu 1:1 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.