Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Vysočina i v deseti vyválčila bod v Olomouci. Od sestupu ji dělí tři body

Velmi cenný bod si odváží fotbalisté Vysočiny Jihlava z Olomouce. V sobotním utkání 23. kola HET ligy remizoval tým trenéra Svědíka na Hané 1:1 navzdory faktu, že hrál skoro poločas v deseti. V extrémně vyrovnané tabulce teď Jihlavě patří dvanáctá příčka, od sestupu ji dělí tři body.

Do první šance utkání se po centru Falty dostal Radakovič, ale jihlavský Rakovan jeho střelu výborně vytěsnil. Hosté zahrozili po brejku Levina, jeho přihrávku do vápna však zachytil Radakovič. Ještě do poločasu se ale skóre měnilo. Ve 43. minutě střílel Zahradníček do tyče a odražený míč si našel Plšek - 1:0.

Jihlava začala druhou půli aktivně a nadějnými příležitostmi, pak ale její snahu zbrzdil Mara, který se po druhé žluté poroučel ze hřiště do sprch. Ačkoli si vypracovala slibné šance, neproměnila, a přišel trest. V 67. minutě se po rohu prosadil Dvořák. Hanáci už zápas nezvrátili, Jemelka hlavičkoval tasně nad a Plšek v těžké pozici taktéž mimo.

SK Sigma Olomouc - FC Vysočina Jihlava 1:1 (1:0)

Branky: 41. Plšek – 66. Dvořák.

Rozhodčí: Houdek – Kříž, Kubr. Diváci: 3471.

SK Sigma Olomouc: M. Buchta – Sladký (72. Moulis), Radaković, Jemelka, Hála (88. Yunis) – Zahradníček, Houska (C) (74. Texl), Kalvach, Falta – Plšek – Řezníček.

FC Vysočina Jihlava: Rakovan – Schumacher, Štěpánek, Tlustý, Nový – Levin – Popović (77. Keresteš), Vaculík (C) (64. Klíma), Mara, Fulnek (90. Opluštil) – Dvořák. 

 

Foto Facebook FC Vysočina Jihlava

Štítky FC Vysočina Jihlava, SK Sigma Olomouc, Haná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina i v deseti vyválčila bod v Olomouci. Od sestupu ji dělí tři body | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.