Počasí dnes16 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Ve čtvrtém jarním zápase čtvrtá výhra. Vysočina zvítězila s přehledem na hřišti Dukly Praha

Fantastické jaro v podání fotbalistů Vysočiny Jihlava pokračuje. I ve čtvrtém zápase jarní části sezóny si připsali tříbodový zisk. V páteční předehrávce 20. kola HET ligy vyhrála Jihlava na hřišti pražské Dukly 1:3 a tlačí se už na střed tabulky.

Jihlava začala zápas aktivněji, hned v úvodu se do odraženémo míče opřel Fulnek, ale krásnou střelou napálil jen břevno. Pak se zastřeloval Ikaunieks, ale v 10. minutě už mohl se svými spoluhráči slavit první branku zápasu, když se přesně umístil Fulnekův centr. Hosté pak se štěstím přestáli šanci Brandnera a opět udeřili. Na hranici vápna se ve 30. minutě uvolnil Lukáš Zoubele a povedenou střelou o břevno zvýšil na 0:2. 

Brankář Pražanů Rada si na začátku druhé poločasu musel poradit s tečocanou střelou střídajícího Holíka, na druhé straně si Rakovan ztlumil ránu Bezpalce. Pojistku na vedení Jihlavy si v 69. minutě vzal na starost Jozef Urblík, který svůj přízemní pokus z dvaceti metrů umístil přesně k tyči - 0:3. Dukla zbraně nesložila, Kušnír však svoji střelu nasměroval jen do tyče. Domácí se tak čestného úspěchu dosáhli až v 86. minutě, když Podaného centr do sítě dostal Jan Holenda.  

FK Dukla Praha - FC Vysočina Jihlava 1:3 (0:2)

Branky: 86. Holenda – 10. D. Ikaunieks, 30. Zoubele, 69. Urblík.

Rozhodčí: Machálek – Wilczek, Vít. Diváci: 1154.

FK Dukla Praha: F. Rada (C) – Kušnír, Ostojić, Jiránek (46. Djuranović), Podaný – Bezpalec, Mario Holek (79. Schranz) – Holík, Brandner, Preisler (60. Douděra) – Holenda. 

FC Vysočina Jihlava: Rakovan – Vaculík (C) (66. Nový), Tlustý, P. Buchta, Schumacher – Fulnek, Levin, Urblík (84. Mara), Zoubele (46. Holík) – Dvořák, D. Ikaunieks. 

Foto www.fcvysocina.cz

Štítky FC Vysočina Jihlava, FK Dukla Praha, Lukáš Zoubele, Jozef Urblík, Jan Holenda, Fulnek, Mario Holek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve čtvrtém jarním zápase čtvrtá výhra. Vysočina zvítězila s přehledem na hřišti Dukly Praha | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.