Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Herní soustředění v Rakousku začalo nezdarem. Vysočina Jihlava prohrála s Darmstadtem 3:0

Fotbalisté Vysočiny Jihlava sehráli v úterý první přípravné utkání v rámci rakouského herního soustředění. A nenastoupili proti slabému soupeři, Darmstadt totiž minulou sezónu hrál v bundeslize. Přestože sestoupil, v zápase s Jihlavou ukázal kvalitu.

První poločas jednoznačně patřil německému týmu. Celek z Vysočiny zaostával jak technicky, tak důrazem a rezultovaly z toho hned tři branky v jeho síti. Dvakrát se po centru ze strany prosadil Boyd, na něj precizně provedeným přímým kopem navázal Banggaard.

Obraz hry se během druhého poločasu z pohledu Vysočiny zlepšil, hráči udrželi míč více na svých kopačkách a dokázali být i nebezpečnější. Do vyložené šance, která by zmírnila průběžný stav, se ale český tým nedostal. Přesto mohl být trenér Kopecký s výkonem ve druhém dějství celkem spokojený.

SV Darmstadt 1898 - FC Vysočina Jihlava 3:0 (3:0)

Góly: 13. a 19. Boyd, 32. Banggaard.

Darmstadt: Heuer Fernandes - Sulu, Mehlem, Kempe, Bezjak, Boyd (68. Arthur Carvalho), Sirigu (70. Petri), Stark, Banggaard (70. Joao Cunha), Holland, Kamavuaka.

FC Vysočina: Rakovan (46. Hanuš) – Tlustý (70. Pecháček), Štěpánek, Krejčí (60. Rosa), Nový (60. Mišůn) – Fulnek (60. Záviška), Hronek (46. Daníček), Zoubele (46. Kryštůfek), Popović (60. Novotný) – Dvořák (60. Klíma), Ikaunieks (60. Rabušic).

  

Foto www.sv98.de | Zdroj www.fcvysocina.cz

Štítky vysočina jihlava, přípravný zápas, prohra, Darmstadt, FC Vysočina Jihlava, Rakousko, João Cunha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Herní soustředění v Rakousku začalo nezdarem. Vysočina Jihlava prohrála s Darmstadtem 3:0 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.