Počasí dnes16 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Vysočina Jihlava inkasovala na pražské Dukle čtyři góly a zůstává v neúplné tabulce patnáctá

Ve stínu hokejových oslav sehrála Vysočina Jihlava další důležitý souboj o udržení mezi fotbalovou elitou. Utkání 25. kola na hřišti Dukly Praha se jí ale vůbec nepovedlo. Přestože hosté rychle vedli, ještě do poločasu prohrávali a nekonec si zpět na Vysočinu odvážejí prohru 4:1. V neúplné prvoligové tabulce náleží Jihlavě patnácté místo.

Vstup do utkání měla Jihlava velmi dobrý. Již v 5. minutě si na dlouho přihrávku naběhl Ikaunieks, vrátil míč před branku, kde si nejdůrazněji počínal Petr Hronek - 0:1. Netrvalo dlouho a bylo vyrovnáno. V 16. minutě si Ondřej Kušnír narazil s Miloševičem a dokázal prostřelit i jihlavského Hanuše.

O pouhé dvě minuty později si na krásný centr Podaného naskočil Branislav Miloševič a strhl vedení na stranu Pražanů - 2:1. Hodně povedenou čtvrthodinku domácích korunoval Jan Holenda, který po centru Olayinky ve skluzu usměrnil míč mezi Hanušovy nohy. Jihlavu mohl do zápasu vrátit Rosa, zblízka ale nastřelil tyč. Tvrdou střelu Batiojy pak vytěsnil obránce Štetina.

O tom, že všechny tři body zůstanou v Praze, bylo jasno v 54. minutě. Mustedanagič vysunul Branislava Miloševiče a Srb ve vyložené šanci krásně přehodil jihlavského brankáře - 4:1. Otřesení hosté i mohli inkasovat i zdalších akcí. Nad střílel Koreš, poté mimo mířil i Miloševič. Jihlava se vážnému ohrožení branky Dukly už nedostala.

FK Dukla Praha - FC Vysočina Jihlava 4:1 (3:1)

Góly: 17. Kušnír, 19. a 54. Milošević, 30. Holenda – 6. Hronek.

Rozhodčí: Jílek - Kříž, Vlasjuk. Diváci: 1032.

Dukla Praha: Rada - Kušnír, Šimůnek, Štetina, Podaný - Hanousek, Tetour, Mustedanagić (62. Koreš) – Milošević (77. Brejcha), Holenda, Olayinka (87. Juroška).

Vysočina: Hanuš (56. Rakovan) – Vaculík, Rosa, Krejčí, Urdinov – Fulnek, Štěpánek, Batioja (87. Popović) – Hronek (61. Tlustý), Ikaunieks – Dvořák. 

 

Foto Facebook FC Vysočina Jihlava

Štítky HC Dukla Jihlava, FC Vysočina Jihlava, FK Dukla Praha, Petr Hronek, Ondřej Kušnír, Jan Holenda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina Jihlava inkasovala na pražské Dukle čtyři góly a zůstává v neúplné tabulce patnáctá | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.