Počasí dnes12 °C, zítra19 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Michal Bílek byl odvolán z pozice hlavního trenéra FC Vysočina Jihlava

Už druhou změnu na postu hlavního trenéra provedl během probíhající sezóny management Vysočiny Jihlava. Michala Bílka, který na podzim nahradil Michala Hippa, vedení klubu po neuspokojivých výsledcích sedm kol před koncem ročníku odvolalo. Náhrada bude oznámena ještě v průběhu úterý.

„Zatím není nic hotového a probíhají jednání. Myslím, že je to spíše otázka hodin,“ řekl tiskový mluvčí Vysočiny Miroslav Fuks a naznačil tak, že všechny aministrativní náležitosti ještě nejsou dořešeny.

Jihlavským aktuálně patří sestupová patnáctá pozice se ztrátou čtyř bodů na čtrnáctý Hradec Králové. Na jaře prohráli pět ze sedmi ligových zápasů, bodovali jen s Hradcem Králové (3:1) a Slováckem (0:0). Naposledy Vysočina nezvládla sobotní záchranářský souboj na hřišti Bohemians 1905 a Pražanům podlehla 0:1.

Bílek převzal Jihlavu v polovině září po Slovákovi Michalu Hippovi a do české nejvyšší soutěže se vrátil po více než osmi letech. Špatný vstup do sezony ale jednapadesátiletý kouč nedokázal napravit a s týmem vyhrál jen tři ligová utkání.

Podle spekulací médií je největším favoritem na Bílkovo místo Leoš Kalvoda, který naposledy na podzim vedl Mladou Boleslav.

Foto www.fotbaljinak.cz | Zdroj ČTK

Štítky FC Vysočina Jihlava, Michal Bílek, trenér, FC Hradec Králové, 1. FC Slovácko, Bohemians 1905, FK Mladá Boleslav, Leoš Kalvoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Michal Bílek byl odvolán z pozice hlavního trenéra FC Vysočina Jihlava | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.