Počasí dnes18 °C, zítra17 °C
Středa 25. září 2024  |  Svátek má Zlata
Bez reklam

Vysočina Jihlava padla na hřišti Bohemians 1905, na záchranu aktuálně ztrácí čtyři body

Fotbalisté Vysočiny Jihlava si do tabulky připisují další venkovní prohru. Ve třiadvacátém kole první ligy podlehli nejtěsnějším možným výsledkem 1:0 domácím Bohemians. Na patnáctém místě ztrácí na čtrnáctý Hradec Králové čtyři body.

Jako první zahrozili domácí, Kabajevův centr ale Hašek ze zajímavé pozice vůbec netrefil. Velkou šance měla i Jihlava, po Rabušicově prostrčení napálil Novotný jen nohy brankáře Berkovce. Síť se nakonec ve 27. minutě rozvlnila na druhé straně. Jindřiškovu střelu Hanuš ještě vyrazil, ale jen k Lutsovi jehož hlavičku důrazně do branky dopravil Jevgenij Kabajev. Hosté mohli vyrovnat v závěru poločasu, ale Batiojův střílený centr dokázal Berkovec vyboxovat před dobíhajícími Jihlavany.

Ve druhém poločase se Vysočina snažila o vyrovnání a Bohemians se často otvíral prostor k brejkům. V jednom takovém se objevil Kuchta, ale ani nadvakrát Hanuše neprostřelil. Chvíli po něm hlavičkoval těsně mimo Luts. Navýšit náskok Pražanů mohl v závěru opět Kuchta, hostujícího brankáře sice přehodil, ale trefil jen tyč. Tým z Vysočiny se do nadějné situace před brankou soupeře během druhého poločasu nedostal.

Bohemians Praha 1905 - FC Vysočina Jihlava 1:0 (1:0)

Branky: 27. Kabajev.

Rozhodčí: Julínek – Paták, Kotalík. Diváci: 4 672.

Bohemians Praha 1905: Berkovec – Dostál, Krch (C), Šmíd, Havel – Jindřišek – Bartek (72. Hubínek), Mašek, M. Hašek, Luts (80. P. Buchta) – Kabajev (64. Kuchta). 

Vysočina Jihlava: Hanuš – Fulnek, Krejčí, Rosa, Urdinov – Zoubele (77. Dvořák), Vaculík (C) – Batioja (69. D. Ikaunieks), Hronek, F. Novotný (32. Popović) – Rabušic.

  

Foto www.fcvysocina.cz

Štítky FC Vysočina Jihlava, Bohemians 1905, HC Dukla Jihlava, FC Hradec Králové, Jevgenij Kabajev

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina Jihlava padla na hřišti Bohemians 1905, na záchranu aktuálně ztrácí čtyři body | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.