Počasí dnes20 °C, zítra16 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Vysočina Jihlava na severu Čech zcela propadla, od Jablonce dostala pět gólů a zůstává předposlední

Hodně nepovedené utkání sehráli dnes fotbalisté Vysočiny Jihlava na půdě Jablonce. Ve 21. kole nejvyšší fotbalové soutěže tým kouče Bílka zcela propadl v defenzivní činnosti a inkasoval rovnou pět gólů. Po výsledku 5:0 zůstává Jihlava na sestupovém 15. místě se ztrátou dvou bodů na Hradec Králové.

Po úvodních nepřesnostech začal být po dvaceti minutách čím dál tím aktivnější domácí Jablonec. Mehanovič a Jankovič ještě mířili mimo, respektive do tyče, ale 37. minutě už udeřilo. Jankovič odcentroval na Víta Beneše, který svoji hlavičku umístil přesně - 1:0. Do poločasu stačili domácí zvýšit, ve 42. minutě se rovněž hlavou prosadil Adam Zreľák.

Demolice jihlavské defenzívy pokračovala i ve druhém poločasu. V 58. minutě využil Zreľák podklounutí hostujícího beka, navedl si míč na střed a přesnou střelou za zadní tyč upravil na 3:0. Nebohého Hanuše o osm minut později krásnou ránou počtvrté pokořil střídající Ondřej Mihálik. O další tři minuty později bylo dílo zkázy dokonáno. Michal Trávník dostal přihrávku do pokutového území mezi nohama Hanuše zpečetil skóre na 5:0. 

FK Jablonec - FC Vysočina Jihlava 5:0 (2:0)

Branky: 42. a 58. Zreľák, 38. Beneš, 67. Mihálik, 71. Trávník.

Rozhodčí: R. Dubravský - P. Vysloužil, P. Peřina. Diváci: 1 739.

Jablonec: Valeš – Zelený, Beneš, Pernica, Janković – Hübschman (C) (87. M. Kysela), Trávník – Matěj Hanousek, Pospíšil, Mehanović (72. Masopust) – Zreľák (65. Mihálik). 

Jihlava: Hanuš – Tlustý, Krejčí, Mišůn (61. Fulnek), Urdinov (77. F. Novotný) – Batioja, Zoubele, Štěpánek, Vaculík (C) – D. Ikaunieks (64. Rabušic), Dvořák.

Foto Dalibor Mašek

Štítky FC Vysočina Jihlava, FK Baumit Jablonec, Česko, FC Hradec Králové, Adam Zreľák, Vít Beneš, Ondřej Mihálik, Michal Trávník, Matěj Hanousek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina Jihlava na severu Čech zcela propadla, od Jablonce dostala pět gólů a zůstává předposlední | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.