Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Teplická penalta rozhodla o prohře Vysočiny Jihlava, ta klesla znovu na patnácté místo

Fillem proměněná penalta stačila Teplicím k hubené výhře 1:0 nad Jihlavou. Ta tak nenavázala na tříbodový zisk z domácího hřiště a tabulkou se propadla zpátky na sestupovou patnáctou příčku.

O první vzrušení se postaral domácí brankář Chudý, který váhal s odkopem a před Dvořákem řešil situaci až skluzem. Následná hlavička teplického Hory mířila vysoko nad, podobně jako Nivaldův pokus pravačkou. Mimo skončila i táhlá střela exjihlavského Kučery.

Z určité letargie dostala oba celky až situace z 53. minuty. Unikajícího Červenku ve vápně podtrhl jihlavský Rosa a nařízenou penaltu proměnil Martin Fillo - 1:0. Za chilku to mohlo být o dva góly, Horova havička těsně minula Hanušovu tyčku. Teplický útočník byl vidět i následně, jeho dobře kopnutý přímák efektně vyškrábl jihlavský brankář.

Za Jihlavu kontroval Hronek, jeho centr způsobil v teplické obraně zmatek, míč nakonec ukořistil Chudý. Velkou šanci poté zazdil teplický Vošahlík, když ze samostatného úniku netrefil branku. V závěru mohla Jihlava nakonec vyrovnat, ale Dvořák nasměroval svoji střelu z první pouzr do míst, kde operoval Chudý. 

FK Teplice - FC Vysočina Jihlava 1:0 (0:0)

Gól: 53. Fillo z pen.

Rozhodčí: Pechanec - Koval, Vlasjuk. Diváci: 3123.

Teplice: Chudý – Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Krob – Ljevaković, Kučera – Fillo (76. Hyčka), Hora, Nivaldo (62. Vošahlík) – Červenka (81. Vaněček).

Jihlava: Hanuš - Tlustý, Krejčí, Rosa (78. Mišůn) - Vaculík, Štěpánek, Urdinov – Hronek, Batioja (60. Zoubele) - Dvořák, Ikaunieks (65. Rabušic).     

Foto Dalibor Mašek

Štítky HC Dukla Jihlava, FC Vysočina Jihlava, FK Teplice, Martin Fillo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Teplická penalta rozhodla o prohře Vysočiny Jihlava, ta klesla znovu na patnácté místo | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.