Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Vysočina Jihlava pokračuje v nevýrazných výkonech, v přípravném zápase podlehla Varnsdorfu

Další nepříliš vydařený přípravný zápas mají za sebou fotbalisté Vysočiny Jihlava. Sobotní prohra 2:1 s druholigovým Varnsdorfem výsledkově zapadla do koloritu dosavadní zimní přípravy. Jedinou jihlavskou branku utkání vstřelil Michael Rabušic.

Přípravná zápas se odehrál na velmi tvrdé umělé trávě v Nymburce. Varnsdorf působil důrazněji a po chybě jihlavské defenzívy v 19. minutě otevřel skóre Fotr. Jihlava srovnala v 36. minutě, když Vaculík vysunul Rabušice, který dokázal prostřelit soupeřova brankáře. Hned o minutu později ale další chybnou rozehrávku zužitkoval varnsdorfský Durděvič.

Do druhé poloviny zápasu zvýšila Jihlava aktivitu, ale ani z několika šancí se jí rozvlnit síť nepodařilo. Blízko k tomu měl několikrát Rabušic nebo Ikaunieks, ale produktivita prvoligového celku nebyla dobrá. Varnsdorf spíše spoléhal na rychlé protiútoky, ale poločasový stav se už do konce přípravného klání neměnil.

FK Varnsdorf - FC Vysočina Jihlava 2:1 (2:1)

Góly: 20. Fotr, 37. Durděvić – 36. Rabušic.

Varnsdorf: Samuel - Zieris, Beránek, Kozma, Bláha, Fotr, Durděvić, Daníček, Zbrožek, Cennerazzo, Lischka. Náhradníci: Kolář - Novotný, Dordić, Neuberg, Bílek, Mejzlík, Richter, Švantner.

Vysočina: Hanuš (46. Rakovan) – Nový, Tlustý, Krejčí, Urdinov (64. Novotný) – Batioja, Urblík (64. Fulnek), Vaculík, Ikaunieks – Dvořák (79. Záviška), Rabušic (64. Popović).  

Foto www.fcvysocina.cz

Štítky FC Vysočina Jihlava, FK Varnsdorf, Michael Rabušic, Nymburk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina Jihlava pokračuje v nevýrazných výkonech, v přípravném zápase podlehla Varnsdorfu | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.