Počasí dnes9 °C, zítra9 °C
Sobota 14. září 2024  |  Svátek má Radka
Bez reklam

Patnáct penalt a prohra. Fotbalistům FC Vysočina utkání proti diviznímu Žďáru nevyšlo

Letní trápení FC Vysočina se přeneslo z II. ligy i do MOL Cupu. Jihlavský tým z pohárové soutěže ostudně vypadl hned v 1. kole na půdě divizního Žďáru nad Sázavou. Krajské derby rozhodl dramatický penaltový rozstřel, který až v osmé sérii našel nepřesného střelce. V základní době duel skončil 2:2 (1:1). Vysočina pohárovou blamáž zopakovala po 14 letech, kdy po penaltách podlehla též divizní Vrchovině.

„Disponujeme početným kádrem hráčů, z nichž mnozí nemají adekvátní zápasovou minutáž. V pohárovém utkání jsme jim logicky dali prostor a příležitost. Bohužel, na trávníku nebyl vidět očekávaný rozdíl v kvalitě mezi druholigovými a divizními fotbalisty. Přes všechna pohárová specifika a naši kombinovanou sestavu je vypadnutí s týmem, který působí o dvě soutěže níže, prostě ostuda,“ okomentoval zápas kouč David Oulehla.

Žďár nad Sázavou - FC Vysočina 3:2pen (1:1)

Góly: 45+1. a 62. Nedvěd (pen.) - 35. Selnar, 57. Franěk (pen.)

Rozhodčí: Lovětínský – Pečenka, Pfeifer

Diváci: 785

Žďár n. Sázavou: Jícha - Trojánek, Fiala, Vitásek, Starý (46. Horák), Žila (62. Henzl), Švoma (79. Veselský), Sodomka, Severa (90. Dočekal), Opina, Nedvěd. Náhradníci: Bureš – D.Srnský, M.Srnský.

FC Vysočina: Jágrik – Chytrý (65. Araujo-Wilson), Boussou, Sládek, Haala (82. Hošek) – Abdulfatai, Vítek (46. Pešek) – Franěk, Labaran, Selnar (46. Křehlík) – Smutný (46. Záhradník). Náhradníci: Soukup – Štětka.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Se svolením FC Vysočina

Štítky fotbal, FC Vysočina, Žďár nad Sázavou, MOL Cup, penalty

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Patnáct penalt a prohra. Fotbalistům FC Vysočina utkání proti diviznímu Žďáru nevyšlo | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.