Počasí dnes27 °C, zítra20 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Vysočina v záchranářském souboji prohospodařila dvoubrankové vedení, s Varnsdorfem remizovala 3:3

Fotbalová Vysočina se i nadále potýká se záchranářskými problémy. S přímým konkurentem a tabulkovým sousedem z Varnsdorfu vedla na domácím hřišti už o dvě branky, na výhru to ale nestačilo. Hosté v závěru vyrovnali na konečných 3:3, Jihlava tak zůstává jen několik bodů nad pásmem sestupu.

Vysočina rychle vedla, když ve 11. minutě z hranice vápna prosadil Araujo-Wilson. Zvýšit mohl dvakrát Franěk, jednou jej ale o míč připravila hostující obrana, podruhé jeho ránu vyrazil brankář. Jako blesk z čistého nebe přišlo vyrovnání, ve 37. minutě předložil Stránský míč Vojtovi, který uklízel do prázdné branky - 1:1.

Ve druhé půli mohl misky vah převážit ve prospěch Varnsdorfu Rudnyckyj, jeho pokus však lapil Soukup. Síť se pak rozvlnila na druhé straně - v 68. minutě využil Šanclovu asistenci na zadní tyči zakončující Franěk, aby o čtyři minuty později skóroval sám Šancl, který využil chyby hostující defenzívy a přihrávky Křehlíka - 3:1. Ani to však Jihlavě ke třem bodům nestačilo. Nejprve povedenou střelou o břevno snížil Samko, aby v 81. minutě po jeho přihrávce upravil na konečných 3:3 Vojta.

FC Vysočina Jihlava - FK Varnsdorf 3:3 (1:1)

Branky: 11. Araujo-Wilson, 68. T. Franěk, 72. Šancl – 37. Vojta, 76. Samko, 81. Vojta.

Rozhodčí: Volek- Líkař, Cichra. Diváci: 483.

Vysočina: Soukup – Piško, Vedral, Sládek (46. Selnar) – Chytrý, Pešek (70. Tureček), Lacko (61. Shudeiwa), Farka – Šancl – T.Franěk (70. Křehlík), Araujo-Wilson. 

Varnsdorf: Vaňák – Juzvak, Kubista, Kouřil, Zálešák – Kříž (65. Kosař), Polyák – Rudnytskyy (71. Adeleke), Stránský, Samko (90+2. Gembický) – Vojta. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Varnsdorf, fotbal, druhá liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina v záchranářském souboji prohospodařila dvoubrankové vedení, s Varnsdorfem remizovala 3:3 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.